Kulaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Neler Anlatıyor? - Kişilik Testi



Yüz şekline ve avuç içine  göre kişiliğiniz hakkındaki birkaç gerçeği açığa çıkarmaya yarayan tekniklerden bazılarıdır. Ancak kulaklarınızın büyüklüğünün ve şeklinin gizli karakterlerinizi de açığa çıkardığını biliyor musunuz?

Fizyognominin çalışma ve tekniğini haklı gösteren kanıtlar olmamasına karşın, çalışmalar bu tekniğin bir takım gerçekliğe sahip olduğu sonucunu çağrıştırmakta.

Öyleyse kulaklarınızın kişiliğiniz hakkında neler söylediğini görelim ve arkadaşlarınızla, aile üyeleriyle paylaşalım ...


Kendinizi seviyorsunuz ve çoğunlukla herkes tarafından da seviliyoruz. Bir konun çekim merkezi olmayı seviyorsun. Biri sizi eylemleriniz ve doğanız hakkında övüyor ise, siz de bunu seversiniz. Sadece ilgini çeken şeylere meydan okuyorsun.


Muhafazakâr, sorumluluk sahibi, istikrarlı, nazik ve dikkatli olan bu kelimeler sizi mükemmel bir şekilde tanımlayan kelimelerdir.


Elmas şekli kulak insanları düşünceli, fakat aynı zamanda kendilerine odaklı ve huysuzlar. Duyguları onları yönetir, çünkü bazen çevresinin onları anlaması çok zor olur.



Kendine güvenen bir sonuç elde etmek için, bu insanlar diğer insanların görüş ve düşüncelerini düşünürler, böylece kendilerine soracak çok daha az soru vardır. Dürüst ve huyludurlar, bu yüzden çevrenizdeki insanlar sana olan inancını hiç kaybetmezler.


Mükemmellik için gayret ediyorsun ve aptalca veya anlamsız şeyleri sevmiyorsun. Asla tutamayacağın sözler vermiyorsun.


Sen bir kaşifsin. Yeni şeyler sizin daha çok ilginizi çeker ve onlara merak uyandırırsın. Ancak düşünceleriniz çok nettir. Sen sosyal bir insansın ve bir sürü arkadaş ile takılmaktan hoşlanıyorsun. Artı, planlamalarının başarısız olmayacağından eminsindir.


Yalnız kalmamaktan hoşlanmazsın. Arkadaşlarının sevdiği şeyleri sevmeyi seviyorsun. Nazik ve cömert doğanız var. Ancak, hayatında herhangi bir sorunla karşı karşıya kalırsan, duruma göre nasıl başa çıkacağını bilirsin.

Diğer Testler

Yorumlar