Parmaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Neler Yansıtır? - Eliniz İle Kişiliğinizi Öğrenin!



Hayatımızı elimiz olmadan hayal edemiyoruz çünkü elimiz olmadan yemek yiyemez, çalışamaz, yazamayız. Fakat elimizle başka ne yapabileceğimizi merak ettiniz mi? Yok hayır mı? Ellerinizin kişiliğiniz hakkında çok şey açıkladığını biliyor musunuz? Bazıları için inanmak zor olabilir, ancak evet inanılması güçte olsa doğru! Avuç içi çizgileri kesinlikle kişilik hakkında çok şey açıklayabilir. Elleriniz hakkınızda söylediklerini bilmeden önce sizin hakkınızda daha fazla bilgi keşfetmek için hangi eli incelemeniz gerektiğinin farkında olmalısınız. Sağ elini kullanan biriyseniz, o zaman profesyonel ve kişisel niteliklerinizi söylerken sol eliniz ise kalitenizi ailenize ve arkadaşlığınzla söyler. Ellerinizin kişiliğiniz hakkında ne vereceğini bilmek ilginç değil mi? Ellerinizle ilgili gizli gerçekleri keşfetmek için aşağı kaydırın!

Güçlü veya Zayıf Parmaklarınızı nasıl keşfedeceksiniz?


Parmaklarınız düz ve güçlü ise, o zaman güçlü parmaklarınız var, ancak parmaklarınız düz değil hafif bükülmüşse o zaman zayıf parmaklarınız var demektir

Başparmak doğru ve hizalı ise, o zaman güçlü  parmakşarınız var



Bu, çok kararlı ve çalışkan bir adam olduğunuz anlamına geliyor. Senin tek amacın başarıya ulaşmaktır. Parmak izi doğruysa güçlüsündür. Orta parmak, sorumlu, emin ve etkili olduğunuzu gösterir. Güçlü bir parmağınız varsa o zaman yaratıcılığınızla kutsanmış demektir. Küçük parmak, iyi iletişim becerilerine sahip olduğunuzu ve kolayca ulaşılabilir veya kolay ulaşılabilir olduğunuzu gösterir.

Daha Geniş Parmaklar Aşk'da Kazanır!


Daha geniş parmaklar Aşk'ı iyi yaşayan ve yaşatandır. Her zaman yeni bir şeyler arayışında olurlar ve kendilerine öz güveni tamamen dünya kadar denilebilir!

Parmaklar Arası Daha Az Açık İse, Doğada ve çok tedbirli olduğunuz anlamına gelir.


Parmak aranız çok az açık ise tedbirli ve tedirgin olduğunuzu gösterir. Doğadan korkar ve canınızın yanmasına dayanamazsın.

Yüzük Parmağınız ve Orta Parmağınız


Orta ve Yüzük Parmaklarınız Arasında Daha Fazla Boşluk Sizi Etkilemek Zor Olduğunuzu ve Sosyal Sınırlara Çok Bağlı olduğunuzu Belirtiyor.

Gelin bu konu hakkında sizde tartışmalara katılın > Buraya Tıklayın

Yorumlar