Bir birinden ilginç CİN gerçekleri! +18

Dikkat! Bu yazı +18 yazılar içerir! Lütfen psikolojik sorunlarınız varsa siteyi kapatın. Aksi taktirde yaşayacağınız herhangi bir psikolojik baskı, korku vb. yaşayabileceğiniz hisleri Yaşam Tarzı ve Yaşam Tarzı yazarları sorumlu değildir.





-Yazıyı okudum ve olacaklardan ben sorumluyum-






1- Gece yatağa yattığınızda gözünü bir eşyaya takılır, ve sanki biri varmış gibi olursunuz. Beyniniz size oyun oynamıyor. Gerçekten de cinler insanların giysilerinin arkasında saklanır. Uzun süre baktığınız da rahatsız olup başka bir yere saklanırlar. Siz uyuduktan sonra odada gezerler.

2- Cinlerin sabahlarda Yılan şekline bürünürler.

3- Nazar boncuğu 1500 Km'de ki cinleri bile evine musallat eder.

4- Gece aynaya 20 saniye bakın, eğer gözbebekleriniz büyüyorsa o ortamda cinler vardır, eğer gözünüzde değişiklik olmazsa o ortamda cinler yoktur.

5- Cinler asla yalnız gezmez, şu an tavanınız da  3 kabile cin sizi izliyor.

6- Ümmü sübyan cinleri anne karnında ki bebeğe musallat olur.

Ve diğer notlar; 

✔ Cinler, Allah (c.c) tarafından insanlardan önce yaratılmış, tıpkı insanlar gibi yiyip,içip, evlenen ve çoğalan yaratıklardır.

✔ Cinler, Krallıklar halinde yönetilir. İlk Cin kralı ''Cann'' adı verilen bir cindir. Haykırdığında ''Gökyüzünün'' sallandığı söylenilir.

✔ Cinlerin ömürleri 800-1000 yıl arasındadır. Daha çok yaşayan cinler olabildiği gibi. Yılların getirdiği bilgelikleride vardır.
✔ Dünyamızda şuan Cin soyuna hükmeden 7 Cin Padişahı bulunmaktadır. Bunların en güçlüsü ise 
''Mihrez El Ahmer'dir.''
✔ Cinler ve Meleklerin geçmişte savaştıkları olmuştur. Çok güçlü melekler olduğu gibi çok güçlü cinlerde vardır. ''Bi'run Şatan'' bilinen en güçlü cin, ''Cebrail'' ise bilinen en güçlü melektir.
Not : Korkmanıza gerek yoktur arkadaşlar. Düzenli halde Ayet'el Kürsi okumanız, sizi onlardan kıyamete kadar uzak tutacaktır.



Yorumlar