Clash of Clans Yeni Düzenlerle hem bina hemde kasaları koruyun!





Yakın zamanda yayınlanan güncelleme de oyun kuralları da değişti kurallar gereği düzenler 0'landı da diye biliriz. Gerek Kalkan sistemi, gerek koruma sistemleri değişti. Ana bina 8, 9, 10 ve 11 için yayınlayacağım düzenlerde hem Binanızı hemde kasalarınızı koruyabilirsiniz.




Bina 8 İçin;


 Bu düzende daha çok bina korumasına yönelik bir çaba var fakat bina 8 saldırısına göre başarılı bir savunma çıkarır.

-Deprem büyüsüne karşı dayanıksız





Düzende bina ve kasalar güzel korunuyor size saldıracak kişinin sağlam bir saldırısı altında kalırsanız eğer ki 2 kasanızı alabilir. Öneri düzenin 8 binalar için bu düzendir.

Not: Unutmayın ki Bina 9'un askerlerine karşı bina 8 her zaman yenik düşer, yıkılmayacak 3 yıldız alınmayacak bir düzen yoktur.


-Hava saldırısına karşı dayanıksız











Bina 9;




 Bina 9'lar için kesinlikle önerdiğim düzendir, koruması mükemmel. Hem bina ve hem kasa koruması için Bina 9 saldırılarına karşı savunması güzel sağlam saldırılarda kulanıcıların paylaşımlarına göre %40 ve 60 arası yıkım 2 en fazla 2 kasaya kadar ilerleye biliyorlar.

Not: Bina 10'un birliğine karşı 9'un şansı yoktur, sağlam 10 saldırısında %100 yıkım olabilir. Kupanızı 1300 ve 1600 arası tutun.

-Hiç bir - yanı görünmüyor diye bilirim.



Bu düzenin + yanı stratejik bir düzen olması, bina tarafından saldırı yenirse tüm savunma ortaya baktığı için fazla ilerleyemezler düzeni öneririm fakat Hava saldırısına karşı savunması düşük gibi görünüyor. Tuzak olarak ana bina uca koyulmuş şekilde yer alıyor.


-Hava savunması düşük.
-Etrafta %50 alma şansları fazla.
-Bina tuzak olarak kullanılmış.









Bina 10


 Bina 10'dan sonra işler değişiyor diyebiliriz. Bu düzende sağlam bir saldırı almanız için bazen 1 gün bile bekleye bilirsiniz. Şu anda kullandığım düzendir ve en son 1 gün önce saldırı yedim. Düzen gayet başarılı.Öneri olarak 10 bina düzeni arayanlara bunu öneririm.

Not: Ana bina 10 ve 11'de kupanızı 2600 ve üstü tutmanızın yararı Lig bonusu'dur fakat farming yapanlar için uygun değildir, genellikler sağlam saldırılar gerektiren kupa aralığıdır, fazla ölü base çıkmaz.

- Yok






Bu düzende ekstradan size sunduğum savaş düzeni, şu anda bunu kullanıyorum ve gayet başarılı. Size de öneririm.

Not: Normal base'de kupa kasmak içinde kullanılabilir.


-Yok









Bina 11




Kupa ve kasalara önem verilmiş bir düzen. Taktik avçı uçağını tuzaklandırmışlar. Gzen bir düzen.



% Koruma ve bina koruması için yüksek koruma var. Denemediğim için fazla yorum yapamayacağım.
























Yorumlar