Google Ürünlerini seçmeniz için 5 neden!


Her gün yeni teknolojilere şahit olurken hepsinin arkasında google'yi görmek mümkün, google artık yaşamımızın bir parçası haline gelmiş gibi. Fakat diğer ürünler ve firmalara göre neden googleyi seçmeliyiz? Bunlardan 5'ini sizin için derledim ve topladım.


  • GÜVENLİK
Güvenlik konusunda gayet başarılı olan google kendinden de emin, rahatlıkla Google Drive'a dosyalarınızı yükleyip saklayabilirsiniz. Güvenlik açığı konusunda Google bizlere tam not verebilir, geçtiğimiz günlerde;


Google, Drive bulut depolama platformunun hiçbir şekilde hack'lenemeyeceğinden emin olmak için yatırım yapıyor. Şirket 2016'da bağımsız Drive açığı araştırmaları için ekstra 1 milyon dolar fon ayırdı. Arama devi güvenlik açığı bulup raporlayan herkese 20 bin dolara kadar ödül sunmaya devam edecek.

  • GÜNCELLİK
Her zaman güncel kalın! Ürünleri aldığınız gibi asla kalmazsınız, Google Ürünlerine her zaman eğer verir. Gün geçtikçe kullandığınız öğeler eskise de 
teknolojiyi takip eder ve devamlı güncellenirler, yani Google ürünü sahibiyseniz hiç bir şeyiniz değersiz değildir.

  • Google En iyisini bilir!
Google en iyisini bilir! Google ürünlerinde hiç bir zaman kullanırken sıkıntı yaşamazsınız, Google kullanım kolaylığına, arayüz basitliğine ve görselliğe önem verir. Google ürünlerini herkes rahatlıkla kullanabilir. Mesela bu gün bir blogger olabilirsiniz.

  • MÜKEMMELİYET 
Son derece mükemmel teknolojilerinin hepsini bildiğinize eminmisiniz? Google bir çok ürünün yanında en çok hayatı kolaylaştırmaya önem verir bunlardan örnek verecek olursak Google Android işletim sistemini Telefon, Tv, Saat, Araba gibi günlük hayatımızda kullandığımız her şeye yansıttı! Buda hayatımızda Google ürününü her zaman kullandığımızın bir örneğidir. En öneliside Google Glass! Google'ın, Google Glass projesini video ile dünyaya duyurmasının üstünden 3 yıl geçti. Bu videonun yayınlanmasından sonra Google Glass tabir-i caizse teknoloji dünyasında  deprem etkisi yarattı. Googleservislerinin bir gözlükte kulanılır olması ve Google Now'ın muhteşem (en azından videoda öyleydi) çalışması gözlükten beklentileri oldukça arttırdı.

  • TEKNOLOJİ İLE İÇ İÇE KALIN
Eğer Google ürünü kullanıyorsanız teknoloji hep yanınızdadır, her zaman güncellenen servisi ve her zaman değişen yapısı ile Google en iyisi! 


NOT:
Teknoloji ile iç içe olmak iyi bir şey değildir, saatlerce telefon, bilgisayar başında
durmak insan beynini yormasından yanı sıra sosyal hayatı
aşırı derece etkiler bu yüzden teknolojiyi gerektiği zaman gerektiği yerde
kullanmak teknolojiyi harika yapar.

Yorumlar

Yorum Gönder