Rüyalarınızı kontrol etmenizi sağlayan haplar satışta!


Rüyalarınızı kontrol etmenizi sağlayan haplar satışta!




  • Proje insanların rüyalarını kontrol edebileceğini iddia ediyor!
  • Bu tablet doğal ilaçlar olarak üretiliyor ve insanların rüyalarını kontrol etmesini sağladığı belirtiriliyor, amazon üzerinden satılan bir hap olduğu iddia ediliyor!
  • Mavi ve Kırmızı olarak gelen haplar her uykuya göre değişik etkiler verecek şekilde şişede geliyor.
SALT LAKE CITY, Utah-çevrimiçi satışa sunulan yeni bitkisel tabletler iddiası "Rüyaları kontrol edebilecek" güç vereceği yönünde.

Rüya yaprak yapımcıları, tabletleri Amazon üzerinden  19 Ocak'da Yayınlandı. Metro; Bu otlar rüyayı kontrol edebilmemizi sağlayacak birkiler içeriyor diye konuştu.

"Lucid dreaming kişisel büyüme ve kendini geliştirme, kendine güven, yaratıcı problem çözme ve self-mastery'e giden yolda ilerlemeyi kolaylaştırıcı zihinsel ve fiziksel sağlık iyileştirilmesi ve geliştirilmesi  için önemli bir potansiyel var - Stephen LaBerge ürünün web sitesinde söyledi.

LaBerge bir psychophysiologist ve lucid rüya bilimsel çalışmalarında  bir lider olduğu söyleniyor.


21 Ocak'da Yayınlanan bir makalede Jon Dean şöyle söyledi $30 (P1, 430) şişeler mavi ve kırmızı hap olarak değişik  uyku hallerini  etkileyen farklı takviyeleri içerir dedi.

Ürünün web sitesine göre mavi hap dinlendirici bir derin uyku teşvik (hızlı göz hareketleri) REM geri tepme etkisine neden oluyor ve rüyanın yaratıcılığını geliştiriyor. Doğum kontrol hapı olan pelin ve 5-HTP (Hydroxytryptophan)'de içerir.

Üretici kişinin sinirleri yatıştırıcı pelin yardımcı olur ve rüyalar çok daha canlı ve son derece yaratıcı olmasına neden olur dedi. Serotonin seviyeleri, "REM etkisi, rebound" olduğu gibi 5-HTP olduğunu bildirildi. Etkiye daha çok  deneyimli ye sahip olmak bilinçli rüyalar için bir çok daha büyük pencere açacağa benziyor!

Bu arada, kırmızı hapı lucid rüyalar teşvik,daha iyi bellek ile rüya hatırlamasını daha çok artırır ve rüya kontrolu artar. Kırmızı hap ise huperzine-A, Alfa GPC ve Kolin içeriyor.

Hemen hemen tam doğruluk derecesi belli olmasa da firma çok kararlı gibi duruyor! Eğer doğrulanırsa çok kişinin hayali gerçekleşebilir.. Haberin bilgilerini takip etmek için bize kayıt olmayı unutmayın.







Yorumlar