Yardım kurumlarına bağış yapmak yerine yapılan rezillik!



Günümüzü genellikle televizyon karşısında geçiriyoruz fakat bir takım yarışmalar'a SMS mesajı ile oy kullanımı yapıyoruz. Bu oyları gönderirken de bir miktar ücret ödüyoruz. Bunun yerine LÖSEV gibi kurumlara neden yardım yapmıyoruz? Paranızı o kadar boşa gönderebiliyorsanız eğer bir yardımı'da kardeşlerimizden esirgemeyiniz.



Uyarı: KISMETSE OLUR adlı programın ifşa videosu ile her şeyin bir kurgu olduğu ortaya koyulmuştur! Sizin oylarınız programı etkilemiyor paranızı ise çöpe atıyorsunuz! Bırakın

Çocuklar hep gülsün! Hemen bu gün bir elde sen uzat!





Yazar: Şenol ARAS
Elektrik Mühendisi/Blog Yazarı



LÖSEV nedir, neyi amaçlıyor?



LÖSEV vakfının amacı vakfın kendi anlatımı ile aşağıdaki gibidir;
LÖSEV’i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.
Türkiye’de her yıl 1200-1500 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanısıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.


Yorumlar