Aynaların Sırrı!



 Aynaların Sırrı nedir? Ayna Kehaneti Nedir?

Dikkat bu yazıda verilen bilgiler tamamen araştırmalara dayalı olup herhangi bir gerçeklik payı Yaşam Tarzı tarafından belirtilmemektedir. Makalede geçen Prova, deney vb. durumlarda gerçekleşebilecek zararlardan Yaşam Tarzı ve Yazarları sorumlu değildir.



- Günümüzde aynaların yeri bizim için çok farklıdır. Her sabah kalkınca ilk yaptıklarımızdan biri aynalara bakmak olur. Fakat aynalar sanıldığı kadar masum değildir. Bütün dinlerde aynalardan söz edilmiştir.

Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyor muydunuz? Aynalar . boyuta açılan bir pencere olduğunu? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Gerçek mi bilinmez ama sizde merak ediyorsanız deneyebilirsiniz.. Fakat bilimsel açıklama olarak aynalara uzun süre bakılınca insan beyni hipnoz olur ve farklı şeyler kurgulaya bilir. Bu yüzdende kendi kendinize konuşur, kalkmak ister kalkamaz, donup kalır, konuşamaz, farklı yaratıklar görür, farklı sesler görür, aynada ki sen farklı olarak görüne bilir. Bu yüzden dolayı aynaların sırrı hala açıklanamamıştır. Bilimsel olarak ise bu konu fazla ele alınmamış ve ileri sürülmemiştir.


Denemek ister misin?


Öncelik ile zifiri karanlık biri odaya giriyoruz. Boy aynası veya büyük bir ayna (El aynası olmaz) karşımıza alıyoruz. Sessiz ve sakin bir ortam olmak sureti ile aynaya Max 5 dakika bakıyoruz (Işığa yakın bir vaziyette bulunmak sureti ile) Eğer tuhaf sesler, yaratıklar görmeye başlarsanız hemen ışığı yakıp olayı şokunu atlatmayı bekleyin. Eğer görmezseniz tekrar deneyebilirsiniz. Diğer bir deney ise Daha ileri gitmek istiyorsanız aynaya baktıktan sonra duvara bakın ve arkanız sokak ışığı olsun bir süre sonra içinizden bir şeyler düşünün onu duvarda göreceksiniz. Unutmayın bunlar Yabancı ve Kendi bilgilerimizden araştırma ile ortaya çıkmış bilgilerdir. Herhangi bir gerçeklik söyleyemeyiz..

Yorumlar

  1. gece yapıcam :)

    YanıtlaSil
  2. Allah CC

    YanıtlaSil
  3. test sistemi ne zaman glecek admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyurular kısımında en kısa sürede belirtilecektir. Ekip arkadaşlarımız tasarım ile ilgili geliştirmeler yapıyor. Takipte kalın.

      Sil

Yorum Gönder