GTA VI'Da neler olabilir?

2013'ün En çok sevilen oyunu olan Grand Theft Auto V'dan sonra VI nasıl olur ve ne zaman çıkar? Çeşitli makalelerin bir araya geldiği bu makalede bir kaç şeyi çözmeye çalışalım!





Aşağıda gördüğünüz çizelgede Grand Theft Auto serisinin Piyasaya sürülme tarihlerini sıraladık eğer bu sıraya Rockstar Games Uyarsa 2018'de çıkabilir mi?


Oyunlar


Yayınlanma Tarihleri
Grand Theft Auto1997
Grand Theft Auto II1999
Grand Theft Auto III2001
Grand Theft Auto IV2008
Grand Theft Auto V2013
GTA 62018?




En önemlisi Grand Theft Auto V PC için çıkacak mı? Bunu şöyle düşünürsek GTA 6 PC için çıkmayacak gibi görünüyor. Aşağıda Platformların listesini oluşturduk.

PS4
XBOX
PS3
XBOX360

Acaba çok fazla ısrar gelirse PC için tekrar yayınlarmılar bilinmez.


GTA 6 ÖZELLİKLER (Söylentiler ve İstekler):

Bayan Karakter




Çoğu oyununda hep erkek karakterler bulunduran ve yeni sürümde ise çoklu karakter sistemine sıcak bakan Rockstar Games En üst düzeyde heyecan ve Eğlence için GTA serisinin dünya üzerinde en popüler adımını Bayan Ana Karakter olursa En popüler ve en yenilikçi bir fikir olabilir.



Yeni şehir: Oyuncular yeni yerler keşfetmeye bayılır! Bu yüzden daha geçiş içerikli bir oyun alanı oluşturulabilir.
Bu bölümden sonrası WEBTEKNO adresinden alıntıdır.

Daha Fazla Easter Egg


GTA serisinde Easter Egg denilince akla ilk önce GTA San Andreas'ta ki koca ayak olayı geliyor.İnternet ortamında bu konu ile ilgili olarak çok fazla söylenti bulunuyor. Rockstar Games, benzer Easter Egg'leri GTA 5'te de kullandı. GTA 5'te yer alan uzaylı Easter Eggler'i fazlasıyla da ilgi gördü. Hatta belki de şuana kadar keşfedilmeyen pek çok Easter Egg dahi olma ihtimali de vardır. Öyle umut ediyoruz ki GTA 6'da da birbirinden farklı ve ilginç Easter Egg'ler yer alacaktır.
 

Daha Eğlenceli Karakterler ve Görevler


GTA 5'te gördük ki; Trevor gibi psikopat ama eğlenceli bir karakter oyuna farklı bir hava katıyor. Aynı şekilde ilerleyen zamanlarda piyasaya çıkacak olan GTA oyunlarında tıpkı Trevor gibi eğlenceli daha doğrusu deli karakterler oyunda yer alabilir. Bunun yanı sıra komik görevlerde oyunda yer alabilir. Örneğin GTA 5'te bir görevde tüm karakterlerin korkuları ile yüzleşiyorduk. Mesela Trevor ile palyaçoları vuruyorduk, aynı şekilde Michael ile ise uzaylı öldürüyorduk. Bu gibi ilginç görevlerin sayısının daha fazla olması kesinlikle oyuna farklı bir hava katacaktır.
 

Tommy Vercetti




En sevilen GTA serilerinden biri olan GTA: Vice City'nin ana karakteri Tommy Vercetti hikayesi nedeni ile epeyce sevilmişti. Pek çok oyuncu Tommy Vercetti ile oynayacağımız yeni bir GTA oyununu iple çekiyor. Konuyla ilgili olarak GTA 5'te ilginç bir easter egg bulunuyordu.  Oyunda, mors alfabesi ile şifrelenmiş bir şekilde "Vercetti 2017 yılında geri dönecek" deniliyordu. Bu da GTA 6'da ki ana karakterin Tommy Vercetti olma imkanını artırıyor. 



Yorumlar