Mobil'de oynamazsanız pişman olacağınız 5 oyun!

1-Vainglory

Piyasada ki en iyi dokunmatik ekran destekli MOBA oyunu diyebiliriz. Seslendirmesi ve Grafiği ile ilgi çeken Vainglory League of Legends Oynayanlar + bir mobil deneyim sağlıyor. Oyun Play Store ve App Store'da bulunuyor. Hemen ücretsiz indirip eğlenceye başlayın!



2-CLASH OF CLANS

Clash of Clans'ı anlatmaya gerek yok sanırım. Mobil Platform'un en beğenilen Strateji oyunu olarak akıllara kazınmış olan Clash of Clans'a başlamadıysanız hemen bu gün başlayıp kendi liderlğinizi oluşturup düşmanlara karşı savaşın eğlenceyi 2'ye katlayın!

3-Clash Royale

SUPERCELL yapar da güzel olmaz mı? Son zamanların en çok konuşulan oyunu olarak da bilinen Clash Royale Harika bir deneyime imza atıyor. Kings Bounty oynayanları duygulandıracak da denebilir! Clash Royale App Store'da yayında hemen indir ve ücretsiz eğlenceye katıl! 




4-Modern Combat 5: Blackout

FPS tutkunlarının hayır diyemeyeceğine eminiz! Birbirinden güçlü silahların kilidini açabilir ve çeşitli teçhizatları ekleyerek mükemmel silahı oluşturabilirsiniz. Çoğu kişiselleştirilebilen kontrolleri ve konsol kalitesindeki grafikleri ile Modern Combat 5: Blackout, en iyi FPS oyunu olmayı hak ediyor.


5-Need For Speed No Limits

Araba tutkunlarının yeni fenomen oyunu! Online tabanlı EA yapımı ile karşı karşıyasınız yeni deneyim.  Asphalt 8: Airborne'e büyük bir rakip gibi görünüyor, artık hangisini beğenirseniz şimdiden iyi eğlenceler!




Yorumlar