GTA 6'Da Olabilecek İlginç Özellik

Son teknoloji ile birlikte oyunlara yönelikte bir kaç devasa yenilikler gelmedi değil. Peki bu yeniliklere Rockstar Games'de el atarsa ortaya nelere çıkar? Herkesin düşüncelerini aldık ve olabileceği mümkün olan o şey ise Sanal Gerçeklik Gözlüğü.


GTA 6 Sanal Gerçeklik gözlüğü ile optimize olursa ortaya neler çıkar? First person modu ve siz yürüdüğünüzde oyunda yürüseniz, Silah ile ateş etseniz ve araba kullansanız. Bunların hepsini GTA dünyasında yapmak nasıl olurdu? Bizce imkansızda değil. Yapım çalışmaları başlamış olan GTA 6 için Sürprize hazır olun, çünkü çok yakın günlerde bomba haber internet'e düşebilir!


Peki Bu gözlük her sanal gerçeklik gözlüğü ile aynı mı diye sorarsanız bizce değil. Rockstar Games firması ek gelir içinde bu konsepti (Yürüme alanı, silah, Sanal gerçeklik gözlüğü ve Nesne Tutma hissi veren çubuklar)'ı Kendisi verecek ve bunun içinde ayrı bir ücret isteyecektir.


Sanal Geçeklik Gereklimi Olacak?

Bu soru evet olsaydı inanın oyun satışlarında büyük bir düşüş olurdu. Sanal gerçeklik deneyimi ile oynamak isteyenler ayrı oynamak istemeyenler ayrı tutulacaktır. Çünkü oynanılan makinaların kalitesine göre oynanan oyun olduğu için bazı model Grafik kartlarının desteklediği modellerde oynana bileceğini düşünüyoruz.

Yorumlar