Clash Royale'den Clash of Clans'a Aktarılabilecek Askerler


Mobil Platformun en iyi oyunları arasında olan Clash of Clans Yapımcılarından yeni bir En iyi oyunlar listesine kısa sürede adını yazdıran Clash Royale'den askerler aktarılabilir mi sorularına cevap aradık ver sizlere sunmaya hazırız! Öncelikle Clash Royale'de ki Harika Askerlerin Clash of Clans'da olması harika olabilir! İncelediklerimize göz atmaya başla!


Bomba kulesi! Yeni bir savunma? Bina 11 için harika görünmüyor mu. Bu kule yeni bir güncelleme ile oyunda görebileceğimiz tek bina!
Ah bu yavaş asker... Clash of Clans'da neden olmasın? Bu askerin Clash Of Clans'a Gelmemesi için hiç bir sebep yok! 
Bu kadını eminim azda olsa sevmişssinizdir.. Fakat gelme olasılığı en az olan birlik bu. fakat gelebilir.. Biz gelebilir yönünde düşündük.

Ah bu bebek ejderha.. Bizim ejderhaların yanında nede güzel dururlar.. evet bu askerde gelebilecekler listesinde yer alıyor. Şaşırma Clash of Clans'a bir bebek lazım! ( Geldi )
Bu asker ile güzel işler yapılır! Fakat Clash of Clans'da bir işe yararmı dersiniz? Biz yarar diyoruz senin fikrin ne? ( Geldi )








Bu askerler oyalama makinası! Clash of Clans'da en çok işe yaracak birlik denilebilir! Bu birliklerin gelme olasılığı çok yüksek. Bununla neler yapabileceğinizi bir düşünsenize? ( Geldi )









Hey oyun delisi! Bize destek olmak istermisin? Sitemizde ilgini çekecek bir sürü içerik var. Fakat ben seni tanıyorum.. Bunlar kesinlikle ilgini çekecektir;

-Clash Of Clans Güvenlik Değişikliği Hakkında Herşey!


Yorumlar