Modern Zamanın Gizemli İnce Adam Canavarı



31 Mayıs 2014 tarihinde, Waukesha, Wisconsin 12 yaşındaki Payton Leutner, iki arkadaş tarafından saldırıya uğradı ve belirgin bir cinayete teşebbüs olarak 19 kez bıçakladı. Kolları, bacakları ve gövde üzerindeki yaralardan çok kan kaybetti, Paytonu bir bisiklet yardımı ile sürüklediler.
zanlıların, 12 yaşındaki Morgan Şofben ve 12 yaşındaki Anissa Weier, polis sorgusu altında itiraf ettiler ve aylardır saldırı planladıklarını itiraf ettiler. Onların amacı: İnce Adamı memnun etmek olduğunu söylediler.


Ayrıca İnce adam ya da sadece ince olarak bilinen İnce Adam "İncelik," tamamen modern bir canavar.vampirler veya kurtadamların aksine, Narin Adam. Korkunçadam foruma  2009'da  yazı ile, başladı.
Forum kullanıcı Victor Dalgalanma (Eric Knudsen) oynayan çocukların resimlerin içine hiçbir yüzü olan uzun boylu, sıska adamın grenli görüntüleri aşılanmasıyla ürpertici fotoğraflar için bir çağrı yanıt verdi.fotoğraf eşlik eden Knudsen şifreli açıklamaları gibi ekledi:

"Biz onları öldürmek istemedik, gitmek istemiyordu, ama onun ısrarlı bir sessizlik ve uzanmış kolları bizi dehşete soktu.
-. Öldüğü sanıldı 1983, fotoğraf bilinmiyor.,"



4 Eylül 2014 tarihinde, tek bir anne ve 9 yaşındaki oğlu onların Port Richey, Florida evde yangın ile uyandı. kadının 14 yaşındaki kızı ateşte yanarak can veriyordu ki hemen sonra kaçan kız, hatta herkes iyi olup olmadığını sormak için annesininin yanına giderken, o İnce Adam  hakkında çok şey okumamış olduğunu ve itiraf ederek yangından sonra pişmanlığını dile getirdi.


5 Haziran 2014 tarihinde, Hamilton County, Ohio, kimliği belirsiz bir kadın işten eve gitti ve bir bıçakla saldırıya uğradı hemen sonra polisi aradı. iddia edilen saldırgan bir başlık , beyaz maske giyerek anneye göre, onu selamladı,  ve kadının 13 yaşındaki kızı oldu.
kızı akıl hastalığı öyküsü  hakkında internette bilgiler okudu . İnce adamın bir saptandı olduğu söylenildi.



Yorumlar