Windows 10'u Seçmek İçin 5 Neden



Bu güne kadar ki en iyi Teknoloji olan Bilgisayarların daha kullanılabilir hal aldığı Windows 10 için Microsoft'a Teşekkür ediyoruz! #Microsoft #Windows10

1-

Windows 10 bilgisayarlar daha fazlasını yapar. Tıpkı sizin gibi.

Beklentilerinizi değiştirmek için tasarlanmıştır. Windows yeni ve daha iyi yöntemlerle çalışan cihazlarla yenilik lideridir.

2 -Daha kişisel
Windows, yaşadığınız hayata mükemmel uyum sağlamak için daha iyi yollara sahiptir. Daha kişisel ve yardımcı bir asistan, oyun oynamak için şimdiye kadarki en iyi Windows ve en kişisel cihazınız olan telefonunuzla harika bir ilişki.

3-Güçlü, modern cihazlar
Yenilikçi dizüstü bilgisayarlar, İkisi Bir Arada cihazlar, taşınabilir Hepsi Bir Arada cihazlar ve kişisel bilgisayar olarak kullanabileceğiniz telefonları içeren en geniş ürün yelpazesi. Dayanıklı piller, daha hızlı işlemciler ve yüksek çözünürlüklü ekranlar bulacaksınız. Ve bunların tümü, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel mürekkep, ses, oyun ve biyometrik deneyimlerle birlikte hayata geçiyor
4-Daha güvenilir ve daha güvenli
Windows, cihazınızın desteklenen ömrü boyunca en kapsamlı güvenliği sunar: Daha yerleşik güvenlik özellikleri, daha güvenli kimlik doğrulama, mevcut ve gelecekteki tehditlere karşı sürekli güncelleştirmeler.
5-Daha üretken
Windows, fikir üretmek ve işleri halletmek için en iyi çözümdür. Organize olmak, fikir bulmak, çevrimiçi işlemler yapmak ve işleri halletmek için harika yollarla üretkenliğinizi ikiye katlayın.

Yorumlar