Mobil İçin Bedava İnternet Alternatifleri




Mobilden internete girenler bir hayli çoğaldı. Akıllı telefonların çıkması itibari ile İnternet kullanımı %80 artış gösterirken Telefon operatör'leri çeşitli kampanyalar yaparak ilgi çekmeye ve bir hayli kazanmaya başlamışlardır. Çoğu zaman Para sıkıntısının getiriği İnternet ihtiyacını karşılayamamak insanın yalnız kalmasına ve sinir bozukluğuna bile yol açar oldu. Bu gün sizlere İnternete Bedava erişebilmemiz için yapılan kampanyaları ve çözümleri inceleyeceğiz.

1 - Operatörlerin Kendi Ücretsiz Kampanyaları

Operatörler genellikle Reklam vererek sizlere ücretsiz internet verirler. Bunun yanı sıra İnternet keyfini çıkarmanız için ilk denemeniz için bedava internet vb. verebilirler.Operatörlerin kendi Web sitelerine girerek bu kampanyaları takip edebilirsiniz.

2- VPN Kullanımı

Bu yasal olmayan bir yol olsa da ülkemizde bir hayli kullanılıyor. VPN internet erişiminizi İnjektör ile bağlantı kapsamını değiştirerek sanki sizi ücretsiz bir siteye sokuyormuş gibi internet'e sokar. Bu durum karşısında Operatörler çeşitli yöntemler kullansada önüne geçememiştir. Fakat kullanımı fark edilince Operatörler Paket yapana dek internet erişiminizi engelleye bilir.

3- Anket yap Kazan

Anket yaparak paketler kazanabileceğinizi biliyormuydunuz? Türkiyenin Sesi Paneli ile çeşitli anketler yaparak kazandığınız Puanları Konuşma, SMS, İnternete çevirebilirsiniz. 1 Anket 50 MB internet demek oluyor. Ücretsiz ve gerektiğinde başvuracağınız alternatif bir yapıdır.


Dikkat: VPN kullanımını desteklemiyoruz.

Yorumlar