Samsung Galaxy S8 Nasıl Olacak






Apple'dan beklendigi üzere Samsung'tan da akıllı telefon konusunda güzel bir atak bekleniyor. Rakibiyle kafa kafaya yarışan samsung S7 Edge ile cok ses getirmişti. Aldıgımız bilgiye göre 2017 yılında cıkacak en iyi 10 telefondan biri de Galaxy S8, su geçirmezlik gibi özellikleri daha ileriye taşıyacaklarını belirttiler. Parmak izi konusunda daha iyi performans saglayacak gelişmeler olucak. İşlemci,ram,kamera gibi özelliklerinin de arttırılarak performans da cok iyi gelişmeler oldugunu belirtiyor.

Bataryaları LG üretebilir

Batarya konusunda da ufak değişiklikler olabileceğini de vurgulayan firma Galaxy Note 7 ile yaşadığı sorunların daha sonra piyasaya süreceği telefonlarda tekrarlanmaması için çalışıyor. Bu çalışmalar doğrultusunda, önümüzdeki şubatta tanıtılması beklenen Galaxy S8’de LG tarafından üretilen bataryaların da kullanılabileceği belirtiliyor. Bataryaların aşırı ısınması ve bu ısınmadan kaynaklanan patlamalar, Galaxy Note 7’nin piyasadan çekilmesine neden olmuştu.

4K çözünürlüklü ekrana sahip olabilir

Samsung’un müşteri sadakatini tekrar kazanmak adına Galaxy S8’i normalden önce piyasaya çıkarabileceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak gelen son haberler bu söylentilerin doğru olmadığını ve şirketin standart takviminin dışına çıkmadığını gösteriyor. Samsung Galaxy S8, büyük ihtimalle 26 Şubat 2017’de MWC 2017 kapsamında düzenlenecek bir etkinlikle görücüye çıkacak. Akıllı telefonda şirketin kendi üretimi Exynos işlemcinin yanı sıra 3.2 GHz Qualcomm Snapdragon 830 işlemcinin kullanılması bekleniyor. 6 GB RAM, 30 megapiksel arka kamera ve 4K çözünürlüklü kamera muhtemel özellikler arasında sayılıyor.

Yorumlar