Vainglory'de Maç Kaybetmenin 5 Genel Nedeni



Vainglory Mobilin en iyi Moba oyunu diyebiliriz. Fakat bazen o kadar psikolojik maçlara rast geliyoruz ki oyunu bırakmamızı bile düşündürecek derece bir hal alıyor. Bunların başlıca sebepleri Ağ sorunları olsa da bazıları ise teknik bakımdan gerçekleşmektedir. Bu gün sizlerle bu sebeplerden 5 tanesini ele aldık. İyi okumalar!




1- UYUMSUZLUK

Eğer takımınız uyumsuzluk içerisindeyse çok şey beklemeyin! Çünkü karşınız da ki takım tam uyumluluk içerisindeyken sizin uyumsuz olmanız hiçte hoş karşılanmayacaktır. Yaptığımız araştırmalar ve deneyimlere göre Destekçi ( Support ) olmayan bir takım ilk 15 dakika çok fazla KİLL alsalar da ilerleyen dakikalarda TF'lerde güçsüz kalıp maçı vermektedir. Yani destekçisi ( SUP ) olan takım başlarda KİLL verseler de genellikle maçı kazanırlar. Bundan ötürü takımınızın en iyi derece de uyumlu olması en büyük kriterdir.



2- DENGESİZLİK

Takımını ne kadar iyi olursa olsun komutlar şart! Eğer oyun içerisinde 1 oyuncu kendi kafasına göre takılıyorsa o iş bitmiştir! Takım oyunu olmayan bir oyundan ne beklersiniz ki? Genellikle YOL oyuncularının ilk kuleyi almalarına rağmen Orman yardımına dönmemeleri söz konusu. Bir yol oyuncusu kule kazandığın da minyon temizleyip Orman gezinenlerine kill alma şansı yaratmaları gerekir. Buna benzer ise YOL yardımıdır. eğer takımınız da bir yol oyuncusu zor durumda ise koş! Jungle oyuncuları orman temizliğinden sonra YOL oyuncusuna pusu olup olmadığını bakması gerekir, eğer karşı yol oyuncusu kill alacak olursa daha çabuk güçlenecek ve ilk giden kule sizin kuleniz olması kaçınılmaz olacaktır. Son olarak TF başlatmadan TF'ye girmek. Son dakikalar yapılan en büyük cesaret tohumları... TF'ye gelmeyen oyuncu ve daha fazlası. Eğer bir TF yi Destekçi başlatmıyorsa TF bitti demektir. Yaptığımız araştırma ve deneyimlere göre bir destekçi TF başlattığın da karşı takımın hedefi o oluyor ve diğer yol ve jungle oyuncusu TF giriş yapıyor. Sizce de etraf zafer kokmadı mı?




3- KONTROLSÜZLÜK


Kontrolsüz oynamak mı, berbat! Harita takibi yapmayan oyuncularla dolu bir takım? Tehlikenin farkında mısınız? Cevap evet değil mi?. Bu gibi durumlarda oyuncuların genellikle kendi oyunlarını oynamaları ve sizi oyunda yokmuşsunuz gibi davranmalarıdır. Sizle ortak hareket etmeyen bir oyuncu ile ne yapabilirsiniz ki? Bunlar sürü halindedir ve sizin de takımınıza sızabilir! Aman ha dikkat sizi oyundan nefret ettireceklerdir.




4- KRAKEN 

Ah şu şaşkınlar. Kraken her zaman düşmandır. Tam sizle oldu derken dur bir dakika rakip oyuncu mu çaldı? Hadi ama! Kontrolsüz Kraken çalmanın temelli sonuçlarıdır ve ortalama 10 oyunun 7'sinde yaşanır. Birden kuleleriniz mahf olur ve oyun biter. Suçlu kim? yok. Yapmanız gereken Krakeni çalarken kontrolleri ele almaktır. Mayınlar ve aydınlatmaları kullanarak rakip oyuncunun geleceği yönleri kontrol etmeniz gerekmektedir.

5- TROLL PLAYER

Oyunu bi nevi bırakma sebebi. Cehennemlik sözler etme sebebi. Troll oyuncular. Bu gibi oyuncular oyunda çok yer almaktadır. Genellikle Yol'a yol alırlar. Yapmanız gereken ondan size bildirim gönderilmesini engellemektir. Çünkü oyun içi gülerek işaretler atarak psikolojinizi'de bozmaya çalışacaktır.


Hey bir dakika! Belki bunlar ilgini çekecektir;

Vainglory Oyuncularının 5 Sinir Krizi Yorumları




Vainglory (Taka) En İyi Build'i


Vainglory Android Sorunları Ve Çözümleri


Yorumlar