Vainglory'e İlk Başlayanlar İçin Taktik Klavuzu



Vainglory Rehberini okumadan önce oyunda eğer yeniyseniz Buraya tıklayarak oyunun en ince tedaylarını da öğrenebilirsiniz.


YENİ BAŞLAYANLAR HALA RİNGO İLE TANIŞMADI MI?

Vainglory oyununa ilk başlayanlar ve Moba tecrübesi hiç olmayan oyuncular için Ringo güzel bir başlangıç olacaktır. Ringo diğer kahramanlara göre daha kolay ve fazla yükü olmayan bir kahramandır.

SAVAŞ PARMAKLARDA

Vainglory Oynamak Parmak refleksi gerektirir. Çift el ve baş parmaklar ile oynamak daha çok tercih edilse de bazen ne yapacağınızı şaşırmanıza yol açabiliyor. En iyi oynama şekli Tablet/Telefonu düz bir zemine veya ayaklığa yaslayıp İŞARET parmağı ile oynamaktır.



Temeller










Oyunun kendi  bünyesinde eğitim videoları vardır - onları izlemekten kaçınmayın. Oynamak için hazır olduğunuza inansanız da, ipuçları ve püf noktalarını tam anlamamış olabilirsiniz.

Her şeyden önce Vainglory bir oyun ile eşleştiğinde yaklaşık 20 ila 30 dakika oyun sürer. Kaçak vb. Durumlarında Karma kaybedersiniz, bu yüzden uzun süre oyunda kalamayacaksanız oyuna başlamamalısınız. Karma her maçta bonus Glory puan kazandıran ve aynı zamanda diğer yüksek karma oyuncularla sizi eşleştirir böylelikle Heyecanlı ve aynı güçte rakiplerle savaşabilirsin.
Glory oyunda ki para birimidir. Kahraman almaya ve bir küçük Glory kutusu açmanıza imkan sağlar.
İCE oyunda para birimidir. Glory'den farkı ise Gerçek para birimi olarak adlandırılır. Maçlardan kazanılamaz. Kutulardan ufak miktarda İCE kazanabilirsiniz.

Çok fazla kahraman, çok az Glory




 Diğer Moba oyunları gibi, Oynaya bileceğiniz karakter çeşitleri vardır. Vainglory'de sizi anlatan bir hero vardırBazıları gizli katil (Suikastçi), Arbede'ci (Savaşçılar), Hızlı saldırganlar (Keskin Nişancı). 



Gelişmiş Oyun İpuçları











HER YERDE SAFE OLUN


Vainglory oyuncuusu her zaman kendini güvende hissetmelidir. örneğin düşman ormanını temizledikten sonra direkt olarak base'ye ışınlanmanız sizi güvende kılacaktır. Yol oyuncusu Olduğu yerde minyonlara saldırırsa saldırıya açıktır. Bu yüzden karşı takımdan gelecek suikastler'den en ince şekilde kaçmak için kendinizi hazırda tutun.




BİRİLERİNİN OYUNUNU MAHF ETMEYİN


Vainglory oyuncularının en sık rastladığı şeyelerden biri de budur. Eğer oyundan sıkılıyorsanız bir başkası ile eşleşmeli maçlara girerek takımı mahf etmeyiniz. Öncelikle oyunu BOT'lara karşı oynayarak kendinizi tanıyınız.

Yorumlar