108 Saniyede Sarj Gerçek Mi? İfşası




Bir kaç gündür sosyal medya'da dolaşan 108 saniyede sarj gerçek mi? Tabi ki de gerçek değil arkadaşlar. Böyle bir şey mümkün değildir. Olsa bile cihazınızı yakacak bir güç çıkışlı adaptör kullanıyordur. Böyle şeylere inanmamanız gerekmektedir. Cihaz Adaptörünüzde bulunan çıkış mA değerine göre Sarj olur. Örnek verilmesi gerekirse Aşağıyı okuyalım;


Bir S4 Cihazını ele alalım. Batarya değer 2600 mA . Yanında 2.0mA değerinde Orjinal sarj cihazı Samsung tarafından veriliyor. Cihaz %0'dan %100'e 1.30 Saatte doluyor. Sarjdan çıkınca ise -450mA bataryadan kaybediyor. Bu demek oluyor ki 100 Saniyede Sarj için 50.00 mA gerekli ki buda imkansızdır.

Aşağıda webtekno tarafından ifşa videosunu ekledik. İzleyerek bilgilenin ve böyle durumlarda araştırmalar yapın. İnternet dolandırıcılarına inanmayın. Son olarak her zaman Orjinal sarj cihazları ve firma tarafından önerilen Sarj değeri adaptörler kullanın.

Peki hızlı sarj Videosu Ne Demeli?

Peki ya dolandırıcıların Videosunda sarj ettiği görülüyor diyorsanız bu tamamen videodur. Yapılan şey şu cihaz'a kilit ekranı koyulmayıp altta video açılmıştır. Sarj cihazını bağlayınca ekran açılıyor ve otomatık olarak aşağıda açık olan video oynamaya başlıyor. Zaten Samsung cihazları kapatıp Sarja takarsanız 10 saniye sonra ekranın kapanacağını göreceksiniz. Videoda ise tamamen açık olduğunu görebilirsiniz.
webtekno İfşa videosu





Yorumlar