2017 Erkek Saç Modelleri / Stilleri




Erkek saçları artık bir birinden fazla şekil alır oldu. Yeni dönemin modaları ise şu anda sızdırıldı, yani biz tarafından :) .. Evet bu konuda sizlere 2017'de nasıl bir stil yapacağınızdan bahsedeceğiz. Web Dünyası olarak Yaşam Tarzı & Stil başlığı etiketi altında artık buna benzer gönderiler görebileceksiniz. İşte sizlere 2017'yi tanıtıyoruz!






-Alttan Klasik Stil




Bu Stil ile gerçekten harika bir muhafazakar bir bakışa sahip oluyorsunuz. Sakal yapınız ve saç yapınızı bu şekilde yaptıra biliyorsanız eğer denemeye değecektir. Bu saç stili çok basit olup her hangi bir kuaförde'de yapılabilir. ( Genç Kuaförler ) Bir ıslak görünmesi için jel veya köpük ise sizi daha şık gösterecektir.




-Alttan Katmanlı




Saçına dolgunluk ve derinlik mi katmak istiyorsun? Peki o zaman bu stil tamda sana göre! Eğer bu saç stili ile kendinizi harika hissetmek için bakım yapmanız yeterlidir. Ama gerçekten de size uygun olup olmadığını kontrol ederek stile başvurunuz. İlk önce kısa kesimler yaparak size uygun olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.

-Alttan Geriye Dönük




Bu stili yapmak için yeterince uzun saça ihtiyacınız vardır. Bu stil ile kendinize şıklık yaratmak için şekil için değil uyum için yapmalısınız. Yapacağınız Stil çünkü büyük bir özen istemektedir. Bu tarzı kullanacaksanız eğer kaliteli saç ürünleri kullanmanız gerekmektedir. Dolgun ve mat saçlar için harikadır!


-Yan Tebeşir




Bu saç stili ise geçtiğimiz dönemde'de kullanılan fakat tam istenildiği gibi olmayandır. Bu stilde saçlarınızın aynı derecede uzunlukta olması gerekmektedir. Kuaförünüz aynı boyut olan saçınızı geriye doğru kısaltarak köşelere dolgunluk vermelidir. Bakım isteyen bu model ise  Sıradandır ve Yüz tipi Oval olanlara'da iyi gidebilir.




-Alttan Uzun





Uzun saçlı beylerin ise saç arayışları hala sürerken onlara da bir stil önermeden de olmaz. Bu stil fazla beğenilmese'de (Etraf tarafından) gerçekten de güzel bir yapıya sahip olabiliyorsunuz. Sakal ve saç yapınızla bu stil tam tutuyorsa denemeden geçmeyin derim.




Yorumlar