Burçlara Göre Saç Stilleri - Burcunuza Göre Saç Stilini Öğrenin


Burçlara Göre Saç Stilleri -  Burcunuza Göre Saç Stilini Öğrenin


Kadınlar, saçları ile o kadar çok özel bir ilişki içerisindedir ki, varoluşumuz varlığımızla saçlarımızı iç içe geçiriyor. Takip edilmesi gereken bir düzine stil bulunurken, bazıları deney yapmayı severken bazıları bunu güvende kendi seçer yapar. Çoğu kişi bunun en iyi aksesuar olduğunu düşünüyor. Kesme, düzeltme, perma, saç rengi, saç uzantıları ve daha ne değil? Uzunlukları, yelkenlerimizin güzel görünmesi için çabalıyoruz! Burçlarımıza göre saç stillerini neden denemiyorsunuz? Bazı harika fikirler üzerine rastlamış olabilirsiniz. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!





Koç


Bir Koç kızı maceraperesttir. Bu da saç stilini seçtiğinizde yansıtıyor. Ayrıca, sağlıklı kilitlere sahip olduğunuz için şanslısınız, böylece istediğiniz her şeyi deneyin. Uzun saçlara karşı özel bir yakınlığa sahipsin.


Boğa


Boğa kadınları, tutumlu, pratik ve mutlu olan şanslı tiplerdir. Saç bakımında çok fazla harcama yapmamayı tercih ederler. Eğer Boğa burcu bir kadınsanız, kısa saç kesimleri denemek için en iyisi!

İkizler




İkizler sürekli saç değişimi istiyor. Onların da gab bir hediyesi var. Sıkıntı önlemek için farklı saç stilleri ile oynamaya devam etmeleri en iyisidir. Seçebileceğiniz bir dizi saç stili var - piza kesikleri, saçaklar, düz olmayan kesimler, basamaklar, katmanlar ve bukleler. Katmanları, uzantıları ve vurguları da deneyebilirsiniz. İkizler bir uçtan diğerine titreşir. Sadece dağınık bir çörek için de gidebilirsin.

Yengeç

 

Yengeç kadınlar lütuf ve çekiciliğini sızdırdı. Zarif görünmek için çok fazla uğraşmak zorunda değildirler. Eğer bir Yengeç burcuysanız o zaman, uzun at kuyrukları, örgüler, yumuşak kıvrımlar gibi basit tarzı kullanın ya da saçınızı gevşek bırakın.

Aslan



Aslan burcu, ilgi odağı gibi giyinmeyi sever. Aslan kadınları genellikle kalın, uzun ve kontrol edilemeyen saçlara sahiptir. Leo'nun en iyi saç modelleri arasında uzun kıvrımlar, katmanlı uzun saçlar, ters bob veya vurgulanan saçlar bulunur. Bu saç stilleri kolayca yönetilebilir.

Başak


Başak'ın mükemmeliyetçi olduğu bir sır değildir. Ayrıca son derece pratik ve analitiktirler. Saçınızı yüzünüzden uzak tutan bir saç stili benimsemek en iyisidir. Düzgün chignons, hafif dağınık çörekler, düzgün fırçalanmış düz saç, düğün at kuyrukları ve Fransız örgüler arasından seçim yapın. Çok seçenek var!

Terazi



Terazi kadınları dengeli, yumuşak ruhlardır. Yaptıklarını giysilerine göre değiştirmeyi severler. Size en uygun saç modelleri süpürme kıvrımları, şinonlar ve farklı örgü türleridir.

Akrep



Akrep kadınları hedefe yöneliktir. Ayrıca son derece şehvetlidirler. Akrep kadınları, uzun kıvrımlar, düz kilitler, örgüler, kırpılmış saçlar ve boblar gibi çok yönlü kişilikleriyle buluşmak için çeşitli stiller içinden gidebilirler. Zengin renk vurgularında da harika görünüyorsunuz. Kırmızı, bordo veya bakır çizgiler çekici geliyor? Öyleyse devam et.

Yay


Yaylı kadınlar özgür ruhlardır. Macera severler ve kenarda hayat yaşamaktan hoşlanıyorlar. Çörek gibi garip saç modelleri, korkak at sırtında ponytails, parlak çizgiler, pürüzlü kesikler ve dağınık takılın!


Oğlak


Oğlak kadınları güvenilir, istikrarlı, çalışkan ve biraz mükemmeliyetçi taraftadır. Bastırılmış saç stillerini seçeceklerdir. O Oğlak bir kadınsanız, kişnişinize en uygun olduğu gibi at kuyruğu, şinnon ya da düz, omuz uzunluğunda gevşek saçlara bakın, ancak renklendirmeyi unutmayın. Hatta saçlarını döküp tadını çıkarmanız gerekiyor.

Kova


Kova su işaretidir. Kova kadınları özgür ruhlu, bağımsız ve kolay işaretler gibi takılıyorlar. Saç stillerini sık sık değiştirmek isterler. Kova iseniz ve yaratıcılığınız bir şey varsa patlamaları, asimetrik bob'ları, piyes kesiklerini, parlak çizgileri ve şok edici bukleleri deneyin.

Balık



Balıklar hayaletlerdir. Ayrıca çok utangaç ve hassastırlar. Yumuşak uyumu için en iyi saç modelleri, akış özellikleriyle birlikte uzun yumuşak kirpikler, uzun düz saç ve kesik örgüler ve at kuyrukları bulunur.



Tarzınız Burcunuz ile eşleşti mi? Artık gelecekte seçim yapabileceğiniz pek çok seçeneğiniz var. Kilitlerinizle denemeye devam edin veya halihazırda sevdiğiniz bir saçınızı mükemmelleştirebilirsiniz. Saçınıza özel bir özen göstermeyi ve onları tarzda göstermeyi unutma.

Yorumlar