Genç Kızların Okulda Yapabilecekleri Saç Modelleri - En Pratik Ve Kolay




Sabah kalkıp saçı ile uğraşıp okula genç kalan genç kızlar bu yazı tam da size göre! Web Dünyası'nda bu gün çok seveceğiniz bir gönderiyi tanıtalım '' Genç Kızlar İçin Okulda Yapabileceği Saç Modelleri ''. Ne o hoşuna mı gitti? Bundan emindik. Saçlarınızı en kısa sürede mükemmel hale getirecek pratiği sizlere sunacağız. Emin olun uğraştığınız dan daha çok yakışacak. Günlük hayatta da vazgeçemeyeceğiniz bu stili sizlere teker teker anlatacağım. Bana ulaşmak isterseniz Twitter: @dilburda ulaşabilirsiniz. Şimdi size basit adımlarda anlatmaya geçiyorum.


ŞIK AT KUYRUĞU BAŞLANGICI



Saçlarınızı aşağıya doğru tarayın. Bunu defalarca tekrarlayın.

SPREY İLE CANLANDIRIN


Saçlarınızı geri tararken Spreyi püskürtmeye devam edin. Bu saçlarınızın kalitesini etkilemez.
Saçlarınızın en uzun olacak şekilde sıkarak tarayın.
Ve çok pratik bir görünüm elinize geçti.

2.YÖNTEM'E GEÇELİM


Saçlarınızı tarayın ve hiç bir telinizin bile sağa sola dönmemesinde emin olun.

AT KUYRUĞU


Saçınızın eşit bir hal alacak şekilde tutun ve tokanızı takın. En sonuna kadar gerin ve saçlarınızı aşağıya verin.

SAÇLARINIZI  TOKAYLA TUTTURDUKTAN SONRA


Saçlarınızı toka ile tutturduktan sonra sprey sıkarak saçlarınızı canlandırın ve yapılandırın. Bunu kuyruğunuz'dan  başlangıcından ucuna kadar yapın.

HARİKA SAÇINIZ HAZIR!


Saçlarınızı spreyledikten sonra Topuzunuzu yaparak saçınızın gün sonuna kadar şekilli bir şekilde durmasını sağlayın. Sprey ile beslediğiniz saçlarınız gün ışığında mütevazi görünürler ve saçınızın açılmasını engeller. Mükemmel görümünüz hazır!


BU SAÇ AZAMİ 5 DAKİKA'DA YAPILMAKTADIR.
AŞAĞIDA SİZLERE SAÇ STİLLERİ SUNDUK BUNLARI İSTEDİĞİNİZ ZAMANDA YAPABİLİR SPREY İLE PRATİK ŞEKİLDE TUTTURABİLRİSİNİZ. HEPSİNİN YAPIM AŞAMASI ANLATTIĞIMIZ GİBİDİR.



Yorumlar