Göz Makyajının Püf Noktaları - Kusursuz Görünüm İçin Ne Yapmalı

İnsan gözleri her ne kadar dünyanın güzellikleri ile bizi tanıştırsa da onları da bizler kusursuz yaparız. Kızların en çok zorlandığı yerlerdendir göz makyajı. Nasıl yapılacağı, püf noktaları ve kolay adımlardan bahsedeceğiz. Burada yapmamız gereken her şeyden resimlerle bahsedeceğiz. Mükemmel gözler için aşağıya bakın!


ARADA Kİ FARKI ANLAYIN



KAŞ ÇİZİMLERİ



Çoğunlukla insanlar bunları yapmaz. Rimeller Eyeliner yapılır fakat burada durulur. Kusursuz bir görünüm için kaşlarınızı güzel düz ve belirgin tutmaya çalışın.

EYELİNE SANATINI UYGULAYIN



Göz kapağınıza okları çizmek için yukarıda ki resimden yardım alın. Bu sizi mükemmel yapacaktır. Şekilleri farklı seçebilir size en uygununu yapabilirsiniz. Evde bir kaç çizimde elinizin yatkın bir hal alacağını unutma.

MÜKEMMEL GÖZ MAKYAJI


Görünüşte kolay ama yapması en zor olandır. Dumanlı göz makyajı nazikçe göz farı karıştırarak elde edilir. Gece gündüz fark etmeden sizi klasik yapıyor ve gözünüzün kalın ve güzel görünmesini sağlıyor.

BEYAZ GÖZ KALEMİ



Ve anında  bu makyaj ile yüzünüz daha geniş bir görünüm kazanır. B günlerde  beyaz göz kalemi son derece trend. Gözlerin su hattı beyaz göz kalemi çekmek dünyaya yavaşça yayıldı.

KİRPİKLERİNİZİ KIVIRIN



Gözlerinizin mükemmel görünmesi için en kolay yöntemdir. Göz kirpiklerini kıvırmak gözünüze dolgun bir görünüm kazandırır. Düz kirpiklere sahip olanlar için çok önemlidir.

KİRPİK UZATMA



Kimi uzun kirpik sever kim ise kısa. Fakat en güzel olanı uzun kirpiklerdir. Piyasada olup çok kullanılan takma kirpiklerden öte insanın kendi kirpiklerinin uzun olması da harika bir doğal tasarımdır. Göz kirpiklerinizi kıvırarak bu görünüme sahip olabilirsiniz.

RUJ İLE MÜKEMMEL UYUM


Göz makyajından sonra Ruj uygulamak sihirli bir bakımdır. Yüzünüzün tonunu açın ve gözleriniz ile rujunuzu tamamlayın. Mükemmelsin! Haydi şimdi elinden geldiğince deneyimlerini yap. Kalem sende :)

Yorumlar

Yorum Gönder