Kabarık Örgü Saç Stili Nasıl Yapılır Adım Adım Öğrenin





 Kızlar, bugünkü partide mükemmel saç stilini yapmak için hala uğraşıyor musunuz? Bütün kızların bu süslü çörekleri yapamayacaklarını biliyorum. Şaşırtıcı saç modelleri yapmak veya başkalarının saçlarını süslemek, yalnızca birkaç kızın yapabileceği  bir uzmanlıktır. Ancak uzun süre uyguladıktan sonra saçlarınızı cazip desenlerle örgüteceksiniz. Bu zamana kadar, fantezi bir örgüyü taklit etmek için bu kolay numarayı çok aradınız mı? Bu örgü de yapmanız gereken tek şey çok sayıda kauçuk şerittir. Bu yüzden, biraz kauçuk şeritler edinin ve kendiniz yapabileceğiniz kabarık örgü saç stilini deneyin!




Her şeyden önce saçlarınızı fırçalayın



Fırçalamadan sonra kıvrımlıysa tarakla değilde saç düzleştirici ile düzeltin. Saç düzleştirici kullanmayı düşünüyorsanız, saçların herhangi bir ısıdan hasar görmesini önlemek için öncelikle termal koruyucuyla saçınızı korumanız gerekir.


Şimdi Saçınızı Yüksek At kuyrukluğuna bağlayın



Saçınızı orta kısımda yüksek bir at kuyruğu haline getirip kravatlayın. İsterseniz, saç bandını lastik bir bant üzerine sarma saç kilitleri ile gizleyebilirsiniz.


Şimdi Örgüyü İki Parçaya Böl!


Şimdi, kuyruk altından iki ipi alın ve kuyruk üzerinde bağlayın. Aynı şekilde iki büküm daha al ve ilk düğüm altına yapıştır.



Şimdi Sona Kadar Ulaşıncaya kadar at kuyruklarını birbirine bağlamaya devam edin


Şimdi saç kuyruğunuza puf efekti oluşturmak için azot atkın tellerini biraz çekin Uçan saçları boyamak için kuyruğa saç spreyi püskürtün.

Yorumlar