Makyaj Olmadan Doğal Güzellik İpuçları




Makyaj yaparak kendini mükemmel gösteren insanların aslında da mükemmel olduğu bir gerçektir. Cilt bakımı ve Ünlü Marka ürünler kullanarak cildinize bakım yapmak aslında doğal bir makyajdır. Doğal makyajınızı nasıl kullanacağınızı size en detaylı şekilde anlatacağız. Makyaj ile uğraşan bir insanın yapabileceği şeyler olacaktır. Bu konunun asıl sebebi Makyaj yapmayı sevmeyen kızlar içindir. Makyaj yapmayı sevmeyen fakat mükemmel görüntüye sahip olmanın püf noktasını merak eden kızlar için bu yazıyı yazdık. Kendinize zaman ayırarak mükemmel görünmenin ipuçlarını okumaya hazır mısın? Hadi bakalım!



GÜNDE 3 KERE YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN



Cilt ve yüz üzerinde toplanan yağlar cildinizi yıpratır. Yüzünüze su vurarak cildinizde ki bu yağları atarsınız ayrıca cildinize parlaklık ve kusursur bir şekil verir.


GÜNDE EN AZ 8 BARDAK SU İÇ



Güzellik yolunda ilk ve en önemli adımdır. Bu yüzden günde 8 bardak su içerek cildinizin büyük şekilde parlaklık kazanmasını sağlaya bilirsiniz. Su içmek toksinleri kaldırmakta gayet başarılıdır.


CİLDİNİZİ HAFTADA 3 KEZ NEMLENDİRİN


Çeşitli hava koşullarında cildinizin nemlenmeye ihtiyacı olabilir. Cildinizin kuruluk vb durumlar ile karşılaşmadan nemlendirmek cildinizi mütevazi yapacaktır.


CİLT TONLANDIRICI



Cildinizi ne kadar suya ve neme ihtiyacınız olsa da biraz da bakıma ihtiyacı vardır. Cilt tonunuzu açacak kozmetik ürünler kullanabilirsiniz.

YÜZÜNÜZE DOKUNMAKTAN KAÇININ



Her şeyden önce yüzünüze el sürmemeniz gerekir. Eliniz de ki bakterilerin yüzünüze geçmemesi için bu çok önemlidir. Bunun için eliniz ile yüzünüze temastan kaçınmalısınız.

Yorumlar