Ruj Sürmenin Püf Noktaları - Ruj Sanatı



Şüphesiz kadınlar yeryüzündeki en güzel canlılardır. Bazıları güzel gözlerle, özelliklerle, tüylerle ve son derece çekici dudaklarla doğar. Dudakları gerçekte kadınların vasıflarıdır, çünkü onları güzelleştirmek için kullanabilirler. Size en uygun olan mükemmel gölgeyi bilmek, dudakları güzel ve çekici kılmanın anahtarıdır. Ve zaten hangi gölgede iyi görüneceğine karar verdiyseniz bir sonraki adım mükemmel şekilde nasıl uygulayacağınızı bilmektir. Dolayısıyla, muhteşem bir görünüm elde etmek için ruj uygulamayı gösteren bir eğitim sunuyoruz. O halde ruj uygulamak için gerekli yollara bir göz atalım!



Önce, dudaklarınızı ruj için hazır hale getirin


Ölü cildi dudakların dışına çıkartın, sonra dudaklarınızı nemlendirmek için bir krem kullanın. Dudak kalem yardımıyla rujunuzun taslağını oluşturun ve daha sonra orta bölümde ruj uygulayarak devam edin.


Orta Kesime Odaklanın


Şimdi üst taraftan sonra, dudak alt orta ruj uygulayın. Şimdi her iki tarafa orta ruj uygulayarak katılın.

Şimdi Ruju Dışa Dönük Yönünde Uygulayın


Çıtır bir   görünümü elde etmek için, şimdi dışa doğru yönde hareket edin ve köşeleri dikkatlice doldurun. Taşırmamaya dikkat edin.


Şimdi Her İki Köşeyi Doldurarak İşlemleri Tamamlayın


Kurumuş hale getirmek için biraz toz kullana bilirsiniz. İstiyorsanız  parlak tutmak için bunun üzerine bir miktar parlatıcı  uygulayabilirsiniz.

VE TAMAM!


İyi bir kağıt mendil yardımı ile aşırı taşan rujunu dudaklarınızın arasına yerleştirerek çıkarın. Bu hareketle aşırı ruju temizleyecek ve mükemmel parlak dudaklar elde edeceksiniz.

Yorumlar