Vainglory Nedir? Sorusuna Tuhaf Cevaplar





Vainglory hakkında yapılan  Sinir Krizi Yorumlarından sonra ise şimdide Vainglory nedir? Sorusuna cevapları derledik. Ortaya çıkan sonuçlar bir hayli net ve güldürücü :) ekşisözlük kullanıcılarının da yorumları bulunduğu yazı ile sizi  baş başa bırakıyoruz ve sizinde yorumlarınızı bekliyoruz.

Sizde aşağıya Vainglory Nedir sorusuna cevap vererek gönderiye yorumunuzu bırakabilirsiniz.


Vainglory Nedir?




-Tanım yapmam gerekirse mobil platform üzerinden kullanılabilen bir nevi zaman makinası olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. şöyle ki, oynadığınız her oyun eli sizi yarım saat geleceğe götürüyor oyunun başlangıcı ve sonu arasındaki yarım saatlik zaman dilimini farkedemiyorsunuz ''ne ara başladı da bitti amk'' diyip tekrar bir oyuna daha giriyorsunuz sonra tekrar ve tekrar. 2,3 el oyun oynadım derken bi bakmışsınız aradan 3 saat geçmiş, yani özetle zamanda ileriye gitmeyi sağlayan mobil moba oyunu.

-Sanki ipad mini için yaratılmış kutsal mucize. rakiplere ya da takıma sinirlenince, oyundan kaçıp takımı iki kişi bırakan moronlar yüzünden üst üste dört oyun falan oynuyorum bazen hırsımı almak için. zamanın nasıl geçtiğini kesinlikle anlamıyorsunuz o yirmi otuz dakika sanki beş dakikaymış gibi geliyor. 


Şuana kadar tartışmasız mobildeki en iyi mobadır. millet ölüyor heroes order and chaos diye. suratına sıçmam yemin ediyorum bu kadar kötü grafik olamaz hoac da. vainglory'nin tek eksiği var o da hero abi. gelsin herolar kimse tutamaz bu oyunu. grafik oynanabilirlik harita hepsi çok çok iyi. dota 2 kalitesinde olmuş grafikler günde 10 maç atıyorum neredeyse. oynaması çok keyifli. azcık yayalım millet oynasın da gaza gelip haftada 1 hero çıkarsınlar.

Mobil oyunların kutsal kitabı gibi bir oyun. Oynadıkca oynayası geliyor insanın. Hele ki Koskhaya aşık olmamak elde değil. Oyunda kız görenlerin dili düştüğü bir oyun. Allahsız kitapssızlar sırf karşıda kız var diye Ringo ile ultiyi Full canlı Ardana attığını gördüm. Allahın sabır vermesi gereken oyuncularının bulunduğu oyun. Kutsal emanet.

Son 3-4 Güncelleme ile hakkımın yenildiği oyun. 5 Ay oynayıp Ringo Tier 3'u zor açtığım sonra Arkadaşı oyuna başlattığım ve daha sonra güncelleme gelip arkadaşımın 1 Ayda Ringo TİER 3 ü açtığı oyun. Sınıfca toplanıp arada Troll item çıktığımız oyun. Zaman ileri alma makinası ve daha fazlası. Oynayın kardeş.... 

SON
------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Yorumlar