Vainglory Ölümsüz Alpha İle Tanışın!




Vainglory Kahramanlarının arasında değeri hiç bilinmeyen isimden bahsediyoruz ALPHA! Oynanış tarzı ve Taktiksel yapısı ile aslında en ön kademelere çıkacak olan kahramanımız oyunda en az oynananlar arasın da kalıyor. Bunun sebepleri oyun Tarzına uygun olmaması mı? Bu gün sizlerle ölümsüz Alpha'yı tanıyacağız. Bunun için size oyun detaylarını en ince ayrıntısına kadar anlatacak ve oyun içerisinde artık Alpha'yı görmeyi ümit edeceğiz.




Alpha her ne kadar Jungle (Orman) oyuncusu olsa da Yol oyuncularına özellikle Kalkan çıkmayan oyuncular için büyük bir risktir. Alpha A Yeteneği ile 700 CP Hasar puanı atabilir. Evet yanlış duymadınız. Alphanın CP mi WP mi olarak değerlendirecek olursak eliniz taktiksel savaşlara yatkınsa CP deriz. Neden mi CP?

Not: Alpha WP olarak kullanılmaktadır.

  • Olmadık yerde Kan alabileceğiniz Ultimate
  • 700 NET hasar puanı ''alan hasarı''
  • Come Back! Sizi kovalayan bir oyuncuyu dönüp kesmek mi? Harika! Bunu yapmak Alpha ile çok kolay!
  • Alan hasarı ile 3 Ölüm atabileceğiniz taktiksel imha!
  • TF (Takım Savaşı) arasına Yüksek CP Hasarı atarak dalma ve imha patlaması gerçekleştirme!

Peki ya CP dedikte nedir bu CP ne çıkacağız diye soruyorsanız eğer karşı rakipe göre değişecek olsa da genel olarak şunları çıkmalısınız. (Savunma itemlerini rakip takıma göre çıkacağınız için aşağıda belirtilmemiştir )














Peki ya kimlerden kaçınmalısınız? Alpha ile size tehdit oluşturacak Herolar şunlardır; 🏆

  • SAW ( Yüksek tehdit  ) ❌
  • Reim ( Yüksek Tehdit
  • Ringo ( Kaçınılır Tehdit )
  • Krul ( Kaçınılır Tehdit )
  • Ozo ( Kaçınılır Tehdit )
  • Kestrel ( Tehdit )
  • Blackfeather ( Tehdit )


Size en etkisiz Kahraman ise  PETAL 'dır. Alpha ile anlık 3 Ölüm nasıl alırsınız? Bunun için imha taktiğini kullanmanız gerekmektedir. ✅


İmha taktiği en çok YOL oyuncuların da işe yaramaktadır. Kalkan çıkmamış oyuncuların bir arada bulunması sizin için bir taktiksel çağrıdır. Şunu deneyin! Elini çabuk tutup hızlı olmalısın!

  1. Kule dibinde veya TF (Takım Savaşı) başlamış bir karmaşa da hemen İmha ULTİMATE Yeteneğini Açın!
  2. Ardında A Yeteneği ile lazerinizi Düşman oyuncularının en ortada olanına işaretleyip içlerine dalın!
  3. Ardından İçeride bulunduğunuz Canı en fazla olan Oyuncuya B Yeteneğini kullanarak canını azaltmayı deneyin.
  4. Ardından İMHA olarak patlamanın gerçekleşmesini bekleyin.
  5. BOOM! 😈

İMHA TAKTİĞİ 2 - KORUNMA VEYA İŞE GELİR KAÇINMA

Eğer tek bir kahraman tarafından ölecek durumdaysanız kendinizi imha ederek hem hasar atmış hem de tekrar yarı canda doğabilme şansınız olur. Bu durumda oyun size dönebilir ve rakip oyuncuyu düşürmeniz kaçınılmaz olacaktır!

Dikkat! 😰  İmha için doğru zamanı bekle. Yanlış zamanlamada yaptığınız hareket takımınızın TELEF olmasına neden olabilir. 

Alpha kahramanı oynaması kolay bir ölümcül tehdittir. Fakat eli Taktiğe dayalı olarak oynamamış oyuncuların zorlanacağı bir kahramandır. Anlık olarak düşüne bilecek Lazerini düzenli kullanabilecek ve bulunmaması gerektiği yeri harita takibi ile gözlemleye bilecek bir oyuncu olması gereklidir.


Not: Alpha kahramanı ile 1V1 güç maçı yapmak gerçek gücü ve kimin daha iyi oynadığını belirlemez. Oyun içi düşünceler ve takım uyumu en iyi olan En iyisidir.  1V1 maçlarda Ölüm alarak hiç bir güç gösterisi belirtilemez veya daha iyi oynadığını beyan edemez. 🔰


Süper Evil Megacorp'dan Bir Mesaj!

Eğer Vainglory'den keyif alıyorsanız, lütfen oyunu iOS App Store, Google Play veya Amazon Appstore üzerinde derecelendirin/değerlendirin. Vainglory'yi yaymak ve topluluğu büyütmek için harika bir yoldur!

Yorumlar