Vainglory'e Gelebilecek 5 Yenilik





Vainglory Mobil'de en iyi Moba oyunu olarak adını yazması Tabi ki öyle kendiliğinden olmadı. Super Evil Megacorp'un sürekli güncel tuttuğu oyunda kullanıcıların da bir kaç isteği var tabi ki. Bunlardan bir kaçını sıralayıp sizlere sunacak gelebilme ihtimalini %'de ile belirteceğiz. Sizlerde aşağıya yorum yaparak Super Evil Megacorp'a sesinizi duyurabilir ve istediğiniz o özellik oyunda yer alabilir. Sıralamaya girmeden önce Vainglory oyunu hakkında farklı sorular aldığımız için hepsine cevap veremiyoruz. İşte o gelmesi en çok istenen özelliklere bir bakalım.





-Oyun içi Sohbet-

Oyun içi sohbet en başta yer alıyor. Fakat Cihaz durumuna göre değişebileceği için bu durum Super Evil Megacorp tarafından düşünülüyor ama sonuca varılamıyor olabilir. Neden mi? Vainglory gerçek zamanlı Stratejik noktaları olan çevrim içi bir oyun olduğu için parmaklarımız ile oyunu yönlendiriyoruz bu da eğer oyun içi sohbet olsa Mesaj yazarken oyundan Düşeceğimiz anlama gelir. Bu yüzden buradan Super Evil Megacorp'a bir önerimiz var.

Dost üstündeyken (BASE) Oyun içi sohbet oyuna eklenebilir ve oyundan düşmeler yaşanmayabilir.


5V5 Maçlar

5V5 maçları ikinci sırayı hak etti! En çok konuşulan ve istenen bu sistem oyuna gelebilir mi sizce? Gelse ne gibi sorunlar oluşur? Bunun olması için haritanın genişletilmesi gerekmektedir. Super Evil Megacorp'un düşünüp yapmadığı bu sistemin nedeni ise FPS düşüklüğüne neden olabilir veya oyun akıcılığı kopabilir. Bilgisayara karşıt Telefonlarda kocaman haritaya hakimiyet zor olur ve 5V5 oyunlar da oyundan düşmeler %30 oranla daha fazlalaşabilir. 


TAKIMLARDA LİG 

Takım sahipleri ve lonca sahiplerin ortak fikride tam da bu! Takımların savaştıkça Lig kademeleri artabilir ve oyuna takım müsabakaları daha fazla heyecan katabilir. Oyuncular için Sıralama seçenekleri Takım ve Lonca'lar içinse LİG modunda olabilir. Bunun için #SuperEvil MegacorpLigModu  #SuperEvilMegacorpLeagueMod ' Twitterdan TAG açabilirsiniz.



DAHA AKILLI YARDAKÇI


Oyunda yardakçının artık sizden olduğunu belli etme zamanı değil mi? Yardakçı kazanıldığında kendi Base ( Yuva ) gelen yardakçı düşünün? Artık olduğu yerde bitenlere son! En iyisi de sizden olduğunu belli etmesi mükemmel olmayacak mıdır? Yardakçının yanında savaşırken yardakçı da düşmana saldırsa mükemmel olmaz mı? Evet harika!



HARİTA SEÇENEKLERİ


Hep aynı Harita da oynanan oyunlar artık göze cazip gelmeyebilir. Bunun için oyunlarda çeşitli haritalar eklenebilir ve rastgele haritalarda oyun oynanabilir. Bunun yerine oyuna giriş menüsünde Onay vererek Harita seçilebilir. 


DAHA ÇOK GLORY


Glory kazanma oranı biraz daha arttırılabilir. Oyun içi para olan İCE ile neredeyse aynı zorlukta kazanılan Glory için bir kaç kart daha oyuna eklenebilir. Oyunda alınan KİLL ve Asist'ler hesaplanarak oyuncuya daha çok hak ettiği verilebilir. 





Yorumlar