Video Dünyası Hakkında Sızdırılan Bilgiler!

Web Dünyası Blog'unun kurucusu Şenol ARAS'ın başlattığı yeni proje olan Video Dünyası resmen duyuruldu! Peki Video Dünyasında neler yer alacak ve nelere daha yakından bakacağız onları bilmekte tüm kullanıcıların hakkı. Video Dünyasının ne zaman yayınlanlanacağı hakkında bir bilgimiz olmazken sızdırılan bir kaç bilgiyi sizlere aktaracağız. Peki Video Dünyası ile neler yapabileceğimize bir bakalım.











VİDEO DÜNYASI HAKKINDA 


Video Dünyası tüm sosyal içerik videolarının ve tren olan videoların toplandığı yer olacaktır. Dikkatinizi çekecek videoların bulunacağı blog'da en çok dikkatleri çeken şey ise keşif özelliği olacak. Video Dünyasının diğer Bloglar dan farklı klan şeyde bu  olacaktır. Binlerce Videolarda keşiflere çıkabileceksiniz. İşte Video Dünyası hakkında sızdırılan o özellikler!

  • Binlerce müzikler arasında keşiflere çıkıp aradığınız müzikleri bulabilecek ve anında indirebileceksiniz.
  • Günün Trendleri, Haftanın Trendleri ve tüm zamanın trendlerini görebileceksiniz.
  • Dizi aşıkları için Dizi Fragmanlarını seçtiği diziye göre anında bulabilecekler.
  • Arkadaşlarınıza direkt olarak sevdiğiniz müziği önerebilecek ve paylaşa bileceksiniz.
  • Reklamsız ve kusursuz Tasarımı ile aradığınız videoyu pratik bir şekilde bulacaksınız.
  • Keşfettiğiniz müziği diğer yeni keşfedenler ile aynı yerde bulabilecek ve Forum sayesinde tartışmalara katılabileceksiniz.

Şimdilik sızdırılan özellikleri bunlar fakat ne zaman yayınlanacağı hakkında hiç bir fikir olmazken 2017'de Yayınlanması bekleniyor.




Yorumlar