2017'de Çıkması En Çok Beklenen Teknolojik Ürünler



Teknoloji 2016 yılında , Airpods olarak da bilinen Bluetooth kulaklıklarından Bluetooth smartwatch'larla bizi tanıştırdı, hayatı kolaylaştıran birçok teknoloji yeniliği gördük.
Ancak 2017 herkese yeni ve harika yeni araçların havuzuna dalmayı sunuyor. Aşağıda, gelecek yıl piyasaya çıkacak en önemli araçlardan bahsettik. Bu nedenle, teknolojinin 2017'de hayatınızı kolaylaştırmaya nasıl hazır olduğunu görmeye hazır olun. Aşağı kaydırın ve görün!


Samsung'un Katlanabilir akıllı telefonları


Son zamanlarda Güney Kore mobil devi katlanabilir cihaz için bir patent açtı. Ne kadar rahat olabileceğini düşünün! Cebinizde uzun bir telefon tutarken hissettiğiniz tüm güçlüğü unutun.

Yeni Xbox Projesi : Scorpio


En dinamik sürümü 2017'de gelecek. 

Google Smartwatch


Google smartwatch'ın yeni sürümü 2017'de yayımlayacağını duyurdu!


Windows 10 için sanal gerçeklik



PC ile VR kulaklık kullanmanızı sağlayacak bir yazılım güncellemesi olacak. Dell, Asus ve Lenovo gibi birçok şirket tarafından yaklaşık 299 dolarlık bir fiyatla piyasaya sunulacak.

Samsung Galaxy Note 8


Samsung yeni Note 8'i piyasaya sunacağına söz verdi.

Fitbit'den yeni form faktörleri


Fitbit, her sene yeni bir güncelleme vererek cihazlarını yeniden tasarladı; ancak bu yıl Fitbit  hayal edemeyeceğimiz özellikleri bize sunacak!

Yeni Microsoft's Surface Pro


Piyasaya sürülmesi 2016'da başlatılması bekleniyordu, ancak şimdi 2017' yayımlanmasını bekleyebiliriz.

Nintendo Switch


Oyun oynamayı çok seviyor musun? Bu nedenle, ikonik video oyun yapımcısı Nintendo tarafından Mart 2017'de piyasaya çıkacak yeni ürünüyle tanışmaya hazır olun!

Ve IPhone 8


Raporlara göre kaynakların ve söylentilerin iPhone 8'in olabileceğince fazla bir cam tasarımına sahip olacağı vurgusu oldu. HD görüntüleri için organik bir LED ekrana sahip olacak ve HOME ( Ana Sayfa Tuşu ) düğmesi olmayacak.

Yorumlar