3 Adımda Nasıl Zarif Bir Görünüm Elde Edilir- Örgülü Topuz İle



İnsanların önünde zarif görünmek ister misiniz? Bunu yapmanın yollarını mı arıyorsunuz? Söylemeye gerek yok, bazen esrarengiz tarafı olan bir insan gibi davranıp daha az konuşmanız ve kulaklarınızı daha çok geri getirmeniz gerekiyor.

Bazı insanlara göre, bunlar biraz daha akıllı görünmenizi sağlayacak bazı yollardır. Unutma , davranışlarınız dengelenirse, gerçek bir bayana daha fazla benzeyeceksiniz. Birçoğu daha sabırla ve doğru konuşmaya çalıştıklarını söylüyor. Ancak unuttukları şey saç stili ile ilgilidir. Makyajla iyi geçinen  çok şık bir saç stili olmalı.

Örnek Olarak Örgülü topuz yapmak için bazı adımlar şunlardır:



İlk olarak saç dokusunu düzeltmeniz ve yumuşatmanız gerekecek



Bu deseni mükemmel bir şekilde elde etmek için saç dokusunu düzeltmeniz ve düzleştirmeniz gerekecektir. Saçınız doğal olarak dalgalı veya düzgün duruyorsa, saç düzleştirici veya düzleştirici köpük kullanarak bunları doğrudan düzleştirmeniz gerekir.

Saçın pürüzsüzlüğü elde edildiğinde saçınızı üç bölüme ayırmanız gerekir - sağ ve sol iki taraf ve bir arka bölüm (yukarıdaki resimde gösterildiği gibi). Bundan sonra, dizgin parmaklarınızı kulakların arkasına yerleştirin ve taç alanına bağlayın. Saçın bu bölümün önündeki kısmı, sağ ve sol bölümlere bölmek zorunda olduğunuz bölümdür. Geri kalan saç telleri geri kalanıdır.

Şimdi bir süre için sağ ve sol kısımları ayırın; bu arada, saçın arka alanında çalışmanız gerekir.

Taç alanına küçük bir tarakla bir alay yapın



Başınızın üstünde bir miktar ses yaratmak için taç alanına küçük bir tarakla bir alay yapın. Bundan sonra, hacimlerin daha uzun süre sürecek hale gelmesi için saç spreyi püskürtün.

Saçın arka bölümünü düşük bir at kuyrukluğuna takın. Sonra tekrar kuyruk ucunu başka bir saç bandıyla tutturun. At kuyruklarını bir topuzun içine alın ve bobby iğneleriyle kilitleyin.

Şimdi, yan kısımlardan birini alın, çevirin ve düzeltin.



Şimdi, yan bölümlerden birini alın, çevirin ve çörek üstüne koyun.

Aynı şeyi diğer saç örgüsüyle de tekrarlamanız gerekir.

Bir kere işiniz bittiğinde, her şeyi bobin iğneleriyle sağlamanız gerekir. Dışarı çıkmaya hazırsın! Yuppi!

Yorumlar