60'lı Yılların Trend Göz Makyajını 4 Adımda Yapın!



Eski filmleri izlediyseniz, makyaj stilinin ne kadar farklı olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Doğal tutmayı unutun, 60'lı yıllardaki göz makyajı, kalın kontrast renkler, siyah kırışma, dramatik kirpikler ve kalın tatlı göz kalemi üzerinedir. Ancak, gözlerin konuşulduğu tarzdı ve kolayca fark edilebilecek gözlerinize çarpıcı bir görünüm verirdi. Gözleriniz daha büyük ve daha geniş görünüyor, bu yüzden trende geri dönüyorsunuz. Fakat mükemmel bir 60'lı görünüm elde etmek o kadar kolay değil. İşte birkaç adımla  nasıl yapacağınızı gösteren basit bir öğretici:


İhtiyacın olan şeyler;




60'lı yıllarla başlayınca, bu malzemeleri elinizin altında tutun: Göz Astarı, Göz Kalemi, Drama Maskarı, Q-İpuçları ve Göz Gölgeleri.


Şimdi Bu Adımları Yapın;
''Aşağıda resimde 2 üzerinde ki yazı hatadır''



Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra isterseniz boşluğu doldurabilirsiniz. Bunun için, üst kapağın dış kenarından iç köşeye göz fırçası ile açık göz farı uygulamaya başlayın. Koyu göz farı dış kenarda, ışık da iç tarafta tutun. Sonra, göz kalemi ve göz farı çizgilerinin harmanlanması için bir kurşun kalem fırçası kullanın.

Yorumlar

  1. merhaba... çok alakasız bir istek olcak ama bi önceki kayıttaki the walking dead 7. sezon ile ilgili gönderide daha fazla yorum alınmıyor. ben de burdan yazmak istedim. 7.sezon bölümleri ve alt yazı linkini volkan_keren@hotmail.com mail adresine gönderirseniz çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için teşekkür ederiz. E-Posta adresinizi kontrol ediniz.

      Sil

Yorum Gönder