Artık Sevdiklerinizin Konumunu Anlık Olarak Öğrenebileceksiniz! - Google Güvenilir Kişiler




Dün geç saatlerde Google Play Store'da yayınlanan uygulamanın detaylarını merak edenlere mücde var! Artık en yakın arkadaşınızdan haberdar olamıyorsanız bu uygulama ile son olarak nerede olduğunu öğrene bilecek ve içinizi azda olsa rahatla bileceksiniz. Uygulamanın çalışma prensibi çok basit. Yapmanız gereken iki tarafında onaylaması gerekir. Uygulamayı edinip kişi listesine eklediğiniz kişi ile onaylı bir şekilde eklerseniz uygulama artık hazır demektir.



Sevgililer çok rahatlayacak!

Atık sevgililerin bir birine güvensizlikleri son! An itibari ile sevgilinizin nerede olduğu bilgisini öğrenebileceksiniz. Nerede olduğuna ait Fotoğraf istemeye son!



Anne-Baba'nızın Gözü Üzerinizde!

Oğluna düşkün olan bireylerin bu uygulamaya bayılacağına eminiz. Her dakika neredesin diye arayan anneler artık sizi gizli gizli stalkyacak'da denilebilir. 


Uygulama Nasıl Çalışır?

Uygulama çalışması için öncelikle yukarıda anlattığımız gibi Güvenilir Kişiler uygulamasına onaylı olarak arkadaşınızı ve yakınınızı eklemeniz gerekmekte. Diğer bir yandan ise Telefonunuzun Konum hizmeti açık bulunmalı. Konum hizmetiniz kapalı ise karşı taraf nerede olduğunuzu göremez. Peki ya karşı taraf nere olduğunuzu nasıl mı görecek? Size konum isteme isteği gönderecek ve eğer 5 Dakika içerisinde konumunuzu göndermezseniz otomatik olarak konumunuzu gönderecektir.



Sorunlar ve Çözümü


(Konum göndermeme veya almama sorunu)
Bu sorunun çözümü konum hizmetlerinizin kapalı olmasıdır. Eğer konum hizmetiniz kapalı ise uygulama sorun çıkartacaktır.

(Yanlış Konum Gönderiyor)
Yanlış konum gönderiyor ise cihazınızın konum ayarlarından GPS aktif etmeyi deneyin.

Yorumlar