Çiftlerin Ayrılmasının 5 Sebebi! - Evlilikte Çıkan Sorunlar



İnsanlar birlikte olma ve sonsuza dek mutlu yaşamak ideal bir vaka durumunda harika bir hikayedir. Ancak ilişkilerimiz bozulduğunda, onu kurtarmak için elimizden gelenin en iyisini hep merak ederiz. 
İlişkilerle ilgili komik şey, hayatımızdaki aynı tür insanları tekrar tekrar çekme eğiliminde olduğumuzdur. Ve bir yerlerde aynı kişiyle yaşadığınız ilişkiyi başkası ile yaşarken görmektir. Bu kaybetmek değil kazanmaktır.
Hiç bir şey sizin tarafınzdan yanlış gitmezse, belki de siz de kusursuzsunuzdur. Aşağıda, çoğu çiftin parçalanmasının birkaç nedeni vardır: 


Sadakatsizlik



Kimsenin not almadığı durumlarda gözünüzün kayması kolaydır. Ancak sevgilinizin sırtından döneceğinize dair bir ipucu varsa ve katılmamanız gereken bir şey yaparsanız, güvensizlik tohumlarını serpiştirir ve böylece ilişkinin çalışmaması için ana faktör haline getirmiş olursunuz.


Daha Az Benlik Saygısı




İlişkilerde benlik saygısı, kendilerini güvende hissetmek ve arzulamak için kesinlikle gereklidir. Ortaklardan birinin düşük benlik saygısı varsa, ilişki değer görmüyor demektir.


Çakışan Hedefler





Sevgililer farklı hedeflere doğru ilerledikçe ve birbirleriyle uyumsuz hale gelene kadar çoğu ilişki sona ermekte. Ex - Bir ortak kariyerinde kesinlikle iddialı, diğeri de çizgiyi aşmaktan mutluluk duyuyor. Bu da hedeflerin çakışmasına yol açıyor.


Mali Durumlar



Bu çeşitli şekillerde olabilir. Gereksiz şeyler için harcama yapan veya üzücü bir hayata sahip olmamak için çok fazla para biriktiren. Çoğu zaman, çiftler nasıl finanse edileceği konusunda hemfikir olma eğiliminde olamaz ve bu nedenle çok fazla sürtüşme yaşarlar.


İletişim



Çoğu çift, sorunlarını kendilerine saklı tutmayı ve büyük bir kavga olduğunda ıssız solucanlar açmayı ve patlamayı tercih ediyor. Aksine, bunu sürdürmeye devam eden çiftler, ilişkiye daha fazla zarar verir ve parçalanırlar.

Yorumlar