En İyi Erkek Arkadaş ( Sevgili ) Olmak İçin 10 Gizli İpucu!



Aşık olmak ve sevgi duygusunu canlı tutmak aynı madalyonun iki tarafı. Ve mükemmel bir erkek arkadaş olarak her ikisinin de sanatını ezberlemelisin. Kadınınızı mutlu etmek ve onu parmak uçlarına kadar sevmek sizi büyüleyici kılar.

En güzel şekilde sevmek ve sevgilinizi büyülemek ilişkinize mükemmel bir hava katacak. Aşağıdakilere bir göz at! Unutma kızlar en güzel varlıklardır:



Ona Sürprizler Yaparak Şaşırtın


Her kız sürprizlerden hoşlanır, ancak bu, büyük küçük sürprizler beklediği anlamına gelmiyor; küçük küçük sürprizlerde  çok önemli. Onu mutlu etmek için, onu en sevdiği öğle yemeğini götürebilir, en azından onların beklemediği zaman çiçekler göndermek gibi küçük şeyler yapabilirsiniz. Bu küçük şeyler onu mutlu eder ve ilişkiniz konusunda çok büyük değişiklikler yaratacaktır.


Gün Boyunca Tatlı Mesajlar Gönder


Yorucu bir programınız olsa da, sevgilinize göndereceğiniz mesaj onun gözlerini parlatacak ve gününü mükemmel geçirecektir.

İlgi Alanlarını İlgi Alanınız Edinin


Sevgilinizin en çok sevdiği şeyi öğrenin ve ilgisini çekin. Uzun yolculuk yapmaktan hoşlanıyorsa, onu uzun süren yolculuklara götürün ya da Yemek yapmayı severse yeni yemekler keşfederek ona sunun. Ona çıkarlarını takdir ettiğinizi söyleyin ve çıkarlarına katılın.


Onu Her Gün Ziyaret Edin


Sevgiliniz sizin önceliğiniz olduğunu düşünmek istiyor, Bu da kendilerini önemli hissettiriyor. Bu nedenle sık sık sevgiliniz için zaman ayırın, Sizinle vakit geçirmekten hoşlanır, Bu yüzden tekrar tekrar ziyaret edin. Öğle yemeğinde sevgilinizi ziyaret edin ya da bir kahve içmek için onu çağırın. Bu, onunla daha fazla vakit geçirmek istediğinizi hissettirir.

Romantik ol



Ona romantik olduğunu göstermek için bir restoranın tamamını kiralamanıza gerek yok, En sevdiğiniz lokantada mum ile hafif bir akşam yemeği ikiniz ile küçük bir tarih hünerini yapacak. En sevdiği çikolatalar ile güllerini süsleyebilirsiniz. Ve her zaman onun için kapıyı açın, Onunla birlikte olduğunuz bazı anlar da ise beraber kumsalda el ele de yürümek romantik olduğunuzu kanıtlayabilir.

Onunla Her Zaman Eğlenin


Kızlar küçük komiklikleri ve eğlenmeyi sever. Onları güldürdüğünüzde ya da onlarla biraz şakalaştığınızda sizi dahada çok sevecektir. Onu evin çevresinde takılarak peşinizden koşturun veya kendisiyle şakalaşın, sadece siz ikiniziniz anlayacağı şakalar yapın (Aranızda ki komik olaylar vb.).


Her Zaman Sarılın


Bir film izlerken, arabada ya da kanepede ona sarılın. Bu ona bir güvenlik hissi verecektir. Birbirlerinin kollarında uykuya dalmak, onunla ve onun yanında olduğunu, her zaman onun için olduğunu hissettirecektir.

Onu Sahiplenin


Kızlar, anneniz ile tanıştığında gerçekten gururlanırlar. Kadın olmaktan gurur duyarlar ve onu dünyanın her yerinde nereye giderseniz gidin yanınızda sizin olduğunu gösterdiğinizde,  sana ait olduğunu düşünüp, mutlu ve güvende hissedecektir.

Onunla Konuşarak Onu Dinle



Sevgilinizle konuştuğunuzda ona güveniyorsunuz demektir ve düşüncelerinizi kolayca paylaşabilirsiniz; bu da bir kızı mutlu eder. Kızlar onlarla her şey hakkında açık olmanızı, dolayısıyla onlarla her şeyinizi konuşmanızı istiyor. Hobilerinizi paylaştığınızda, rüyalarınızı paylaştığınızda ve  çocukluk anılarınızdan konuşmaya bayılırlar.

Onunla Maceralara Çık



Maceracı olun, onu plansız bir geziye çıkartın, mahalle kasabasına götürün ya da onunla birlikte macera sporlarına katılın, bu ikisi de sizi ona dahada çok yakınlaştıracak ve bağlayacaktır.


NOT

Kızlar kırılgan varlıklardır. Onlara ne kadar sinirlenseniz veya hatalarını görseniz'de Göğsünüze yaslayarak onu sevdiğinizi hissettirin. Kavganız da bile sevginizi hissettirirseniz size daha da çok bağlanacaktır. Bir kızı incitmemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalı ve hatalarını Çocukları azarlar gibi azarlayarak geçiştir melisiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder