İlham Verici 10 Fitness Çalışması - Öncesi ve Sonrası Belgeli!




Birkaç yılda insanlar sağlık konusunda daha bilinçli hale geliyor ve fitness dünyasındaki en yeni eğilimleri takip ediyorlar. Fitness endüstrisindeki bu son eğilimi biliyor muydunuz? Spor rahatsızlıkları artık kendilerini ve diğerlerini motive etmek amacıyla kilo verme ve vücut geliştirme yolculuklarını belgeliyor. Başarı yolculuklarını nasıl belgelendirdiklerini bilmek ister misiniz?

En ilham verici vücut dönüşümlerinden bazılarını inceleyelim:





Jennifer Nicole Lee



Jennifer Nicole Lee 1975 yılında dünyaya geldi ve Amerikalı bir spor modeli, aktris, motive edici sözcük ve romancı.

Adam Waters



33 yaşındaki Adam Waters için fazladan kilolardan kurtulmak çok kolay olduğunu kanıtladı. Japonya'da yaşayan bir İngiliz öğretmen, yerel yemeklerde yemek yemeyi severdi ve egzersizden kaçınırdı. Eninde sonunda kilo vermeye karar verince, biraz motivasyona baktı. Böylece Fitness'a başladı ve bir daha bırakmadı.

Amer



Amer "Çekiç" Kamra bireysel çalışması yaklaşık 5 ay sürdü. Bu, herhangi birisinin bunu doğru yönde sıkı çalıştığında  yapabildiğinin kanıtıdır.


Cynthia Gonzales


Cynthia Gonzales, NPC Bikini Fitness Modeli Vücut ve Yaşam Tarzı Dönüşüm Uzmanıdır. Aman Tanrım! Kız tamamen bu yapıyı elde etmek için kelimenin tam anlamıyla çok çalıştı. Erkekler yapmanız gereken bundan daha iyisi de olabilir!

Küçük bir motivasyon harikalar yaptırabilir:



Bu bayanın aşırı dönüşümüne bakarak hayran hissetmiyor musunuz? Şaşırdım ve 'küçük' bir motivasyon düşündün, kesinlikle harikalar yapabilirsin, kolayca 100 kilo verebilirsiniz.



Bir başka iyi örnek:



Ne tür bir dönüşüm söyleyebiliriz ki? Büyük göbek ve şişme bacaklar! 

Peter Ajello



Peter Ajello, 16 ayda 200 sterlin kaybetmekte başarılı oldu. 2008'de geri kalan yaklaşık dört yüz beş kilo ağırlığında ve sınırsız yüksek kolestrolü olan serbest bırakılmış şeker hastalığı vardı ve bacaklarında gut spazmlarında güçlük çekiyordu. Merdivenlerden ya da bloğunun yakınında yürümekte zoruluk çekiyor ve 5XL gömlek ve 56 pantolonluk bir boyut giyiyordu.

Düzenli olarak bloğun etrafında dolaşarak ve her gün pizza ve bira içmek gibi kötü alışkanlığını bırakarak rahatsızlıklarına karşı mücadelesini tek başına başarmıştır. İlk önce etrafında bir kere yapmak için kıpırdadı ve her adımı acıyla ve acıyla ağladı. Ama durmadı. Sürprizine, sonuçta elli sterlin kaybetti. Yakın arkadaşları ona fark ettikleri değişikliği anlattığında nihai olarak ilham kaynağı olmuştu.

Joshua Sundquist



Joshua Sundquist, Paralimpik bir yazar ve motive edici bir yazar. Maalesef, 9 yaşından küçükken sol bacağını kanser ile kaybetti. Daha sonra, Paralimpik bir kayak yarışçısı oldu. Onun biyografisi Just Do not Fall: Nasıl büyüdüm, Hastalığı Nasıl Atlattım ve Dağdan Aşağıya Yolculuğum , Ocak 2010'da yazdı.

Sundquist, kanserle mücadeleden ve bacağını kaybetmesinden altı yıl sonra kayak yarışıyla hayata geri tutundu. 17 yaşındayken, sporu 24 saat takip etmek için Colorado'ya taşındı. Paralimpik'ten sonra, 2006 yılında düzenlenen Hayat Boyu Yarışmanın galibi oldu. Kayak yarışındaki jingle "1 More, 1 More Time" anlamına gelen "1mt, 1mt" dır.

Heather Bear


Heather Bear'ın inanılmaz vücut dönüşümünün belgeleniş hali gibi, kilo verme hedefleri ile mücadele eden birçok insan için kesinlikle motivasyonel bir örnek olacaktır!

Yorumlar