Kuş Tüyü Tırnak Sanatı - Kuş Tüyü Ojesi Yapımı

Tüy sanatı, tırnak süslemek için tüylerden faydalanmanız gereken bir sanattır. Bu, gerçekten yeni bir şey ve tırnaklarınızı daha cazip hale getirmenin ayırt edici bir yolu. Bu tırnak sanatı tasarımını oluştururken, yaratıcı yönünüzü göstermeniz ve yaratıcı suyunuzun akışını en iyi şekilde sağlayabildiğinizde bu sanatı yapabilirsiniz.

  Tüy tırnak sanatıyla ve evde  nasıl oluşturulacağıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için aşağı kaydırın:


Piyasada bulunan çeşitli tüy çeşitleri vardır


Piyasada bulunan tüy çeşitleri arasında, örneğin kuş tüyü, karga tüyü, plastik tüyler, yapay tüyler, doğal tüyler ve tavşan tüyleri gibi birkaç isim bulunmaktadır. Onları basitçe satın alabilir ve yapışkanlar desteğiyle tırnaklarınıza yapıştırabilirsiniz. Bununla birlikte, normal yapıştırıcı tırnaklarda kullanılanınkinden oldukça farklı olduğu için kullanmamayı unutmayın.


Kendi tüyünü de yaratabilirsin


Piyasada tüy bulamıyorsanız, üzülmenize gerek yok. Kendi tüylerinizi oluşturmanız, kurutmanız, boyamanız ve sonunda tırnaklarınıza yapıştırmanız için başka bir yolda var. Ah evet, kızların elinden hiç bir şey kaçmaz! Bunun için tırnaklarının tam uzunluğuna bağlı olarak istenen şekil ve ebatta tüy kesmeniz ve tüy tırnaklarının sanatı ile güzelce dekore edilmiş tırnaklarınızı göstermeniz gerekir. Tüy tırnak sanatı, kullanılmayan çeşitli ürünlerin sanatsal bir şekilde nasıl kullanılabileceği konusunda kapsamlı bir farkındalığa sahip olan yaratıcı bir sanattır. Bu sanat biçimi çok farklı ve şık.


Tüy tırnak sanat tasarımı yaratmanın kolay  yollarından bazılarına bir göz atın



Güzel tüy tırnak sanat tasarımı oluşturmak için başka bir tekniği aşağıdan seçin







Yorumlar