Profesyonel Renkli Göz Farı Nasıl Uygulanır!



Bir makyaj iyi bir göz makyajı olmadan tamamlanmamıştır. Gözlerinizi nasıl güzelce değerlendireceğinizi bilmiyorsanız, makyaj tam bir israf olabilir. Pek çok makyaj eğitimi alabilir, ancak göz makyajınızı iyi yapmanız gözleriniz için istediğiniz şekle göre yapmanızı gerektirir. Çoğu bayan, mükemmel gözleri elde etmek için çok zaman harcıyor, ancak mesleki becerilerden yoksun oldukları için mümkün olduğunca muhteşem gözükmüyor olabilirler. İşte, mükemmel göz makyajını nasıl kolayca ve mükemmel bir şekilde yapabileceğinize bir göz atın.


Şunlara İhtiyacın Var;


Gözlerinize profesyonel bir görünüm vermek için yukarıdakiler gereklidir: Ayrıca, makyajınızı göz şeklinize göre nasıl yapılacağını açıklıyoruz.

Fan şekli


Bu resimde, sarı kısım kullanacağınız en açık rengi temsil eder, turuncu koyu olanı temsil eder ve kahverengi bölge en koyu renk tonunun uygulandığı yerdir. Eğer birbirine yakın gözleriniz varsa, makyajınızı bu şekilde uyguladığınızdan emin olmalısınız. Gözün iç kısmında en hafif şekli seçin ve en dıştaki en karanlık şekli seçin. Her rengi düz sert fırça ile harmanlayın.


Parıltılı Kar Şekli


Düz gözleriniz varsa, bu makyaj tarzı gözlerinize yuvarlak bir görünüm verir ve daha büyük görünecektir. Göz kapağının ortasında ışıltı kullanın ve gözün iç kısmında ve dış kısmında mat bir gölge kullanın. Hepsini düzgün şekilde harmanlamak için düz sert fırça kullanın ve bu göz görünümünü geliştirecektir.

Dumanlı Göz Şekli



Şimdi teknik popüler ve en popüler göz farı türü ancak elde etmek o kadar kolay değil. Alt kapağın her yanına koyu renk rengini koymak için düz veya sert bir fırça kullanın ve bu renkleri karıştırmak için daha açık renkli bir yumuşak kubbe fırça kullanın. Açık renk, görünümünüzü yumuşatır ve daha çekici hale gelir.

Yorumlar