Üzgün Olduğunuz Anlarda Mutlu Olmak İçin 7 İpucu




İyi günler var, fakat işlerin yolunda gitmediği üzgün günler de var. İyi hislere takılmak kolay olsa da, işler yolunda gitmeyince bir daire üzerinde olduğundan bunalımdan kurtulmak gerçekten zor. Ve işin içinden  çıkmanın bir yolunu bulamazsak, günlerce canımızın sıkkınlığı ve mutsuzluk  devam edebilir.

Ancak, mümkün olduğunca en iyi şekilde işin içinden çıkmak  için her zaman harika yollar vardır! Şunlara bir bak:



Arkana yaslan ve Rahatla


İşler birden çok kez ters gittiğinde, en iyi yol bir adım geri atılmaktır.


Müzik dinleyin


Müzik, daha iyi bir zihniyet halinde olmanıza, duyguyu kabul etmenize ve en önemlisi sakinleşmenize yardımcı olan büyük bir şifacıdır.

Düşüncelerinizi Bir Kağıda Yazın


İşler ters gittiğinde kafamıza pek çok düşünce yerleşir. Eski okuluna, sahile veya odana gidip düşüncelerinizi yazmanız zor zamanlarda bir yol haritası çizmenize yardımcı olur.


Önceliklendirme - Planlama


Bu, dışarı çıkıp en çok ne istediğinizi elde etmek için bir eylem planı hazırlamanıza yardımcı olur. Bir Cafeye giderek öncelikle kendinize bir şeyler hediye edin. Kalbiniz tam olarak ne istediğimizi ve hangisinin öncelikte olduğunu bildiği için senden başka hiç kimse bu listeyi senden daha iyi bilmiyor.

Biriyle Yeniden Bağlantı Kurun



Yolumuzu kaybederken ve mutsuzluğa kapıldığımızda, geçmişte bizi tanıyan insanlar bize konuşmaların da çok fazla görünmeyen güven veriyorlar. Üniversiteden, Liseden, Eski semtinden veya aile arkadaşların olabilir.

Kararlı Olun


Planlama iyidir ancak bir döngüden çıkmaya çalıştığınızda değil. Yaşadığınız deneyimi yaşamamak için planlanmamış bir şeyler yapmakta yarar var.

Nefes Egzersizi Yapın


Bu egzersiz çoğu zaman görmezden geldiğimiz en basit şey. Farklı nefes egzersizi türleri vardır, beğendiklerinizi denemenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar