Diliniz Kişiliğiniz Hakkında Ne Yansıtıyor - Kişilik Testi




Çoğunlukla, bir şey söylemeden önce dilimizi yani söylediklerimizi kontrol etmemiz ya da seyretmemiz istenir ... ama neden? Bazen çok kaba davranıyor olabiliriz! Ama neden bunun için dilimizi kontrol etmemiz lazım? Herhangi bir kişinin kişiliği veya davranışı için dili suçlayabilir miyiz? Evet belki de! Ne kadar kaba ya da kibar olduğunuzu unutun, çünkü en yeni araştırmaya göre, dilin şekli ve büyüklüğünün bir kişi hakkında çok şeyler ortaya çıkarıyor. Öyleyse düşünmeyin, rahatlayın ve dilinizin kişiliğiniz hakkında ne yansıttığını öğrenin.



Kalın dil


Kalın dili olan insanlar genellikle çok terbiyesizdir ve doğada kavgacıdırlar. Genellikle ilişkiyi yönetmeye veya hakim olmayı severler.

İnce dil


İnce dili olan insanlar doğada kördürler, içlerinde  hiçbir şey tutamayacakları için. Aslında onlar doğada iyi olduklarını ve kimseyi incitmediklerini düşünürler.

Uzun dil


Uzun bir diliniz varsa, akıllı ve zeki bir insansınız. Uzun dilli kadınlar erkeklerine sahiplenirler. En iyisi de nerene nasıl davranacakları hakkında asla endişeye kapılmazlar.

Küçük dil


Küçük dili olan insanlar sakin ve daha az konuşurlar. Sakinlik doğaları gereği var, kolayca birisine karşı gelemezler.

Aerodinamik Şekillendirilmiş Dil


Dilde işaret eden insanlar, bir insanı nasıl fethedileceğini bildikleri için akıllı insanlar olarak kabul edilir. Komploları nasıl yapacaklarını ve birine nasıl karşı olacaklarını iyi biliyorlar.

Beyaz Dil


Beyaz dili olan insanlar konuşkan ve doğada sosyal varlıklardır. İnsanlarla tanışmayı ve sosyal şeylere bayılırlar. Karşısındaki insana inanmayı severler.

Kırmızı dil


Kırmızı dili olan insanlar korkak ve az konuşurlar. Genellikle yangın ve yükseklikten korkarlar. Bir kavgaya girmektende korkar şiddet içeren alanlardan uzaklaşır.

Yorumlar