Erkek-Kız İlişkilerinde Yanlış Bilinen Şey - Kız İle Konuşma Nasıl Başlatılır


Günümüzde erkekler arasında her zaman o kız benimle konuşmaz veya hep bir kız arama peşinde olmayı düşünen erkeklerimiz var. Bu duruma bir son vermek için 2 madde açıklayacağız. Bu 2 açıklama ile karşınızda ki kız ile aranızda bir fark olmadığını anlayacak ve konuşmak istediğiniz kız ile güven ile konuşmaya gidebileceksiniz. Kızlarla nasıl konuşulacağı ve daha fazlasına girmeden hafifçe anlatacağımız maddelerde sizlere aslında normal bir şeyi ne kadar abartarak baktığımızı veya bakış açımızın o yönde olduğunu anlamaya başlayacaksınız. O zaman bekletmeden sizleri yazımıza davet ediyoruz:


Sorunun ve Yapman Gereken

Çekinmek veya çekinmemek. Bunlar size bu konuda etken değillerdir. Bir kız ile konuşmak aslında çok normal bir şeydir. Fakat hayatınızda ilk defa bir kız ile konuşacaksanız bu bir hayli zordur. Fakat korkmana gerek yok. Aslında basit olan bir şeyi sen zora sokuyorsun diyecektim. Etrafına bir bak. Arkadaşları ile gezen erkekler göreceksin. Senin problemini söylüyorum. ' Senin problemin kızların erkeklerden bir şey hissetmediğini, sen konuşmak istemediğinde seninle asla konuşmayacağını, seni beğenmezse konuşmayacağını ve yabancı olarak göreceğini sanıyorsun. Fakat öyle değil. Sosyal Medya üzerinde bir kız ile nasıl konuşuyorsan sokakta gördüğün bir kız ile aynı şekilde Nasılsın gibi konuşabilirsin. Kızlarda senin gibi düşündüğünden emin ol. Kızlar konuşmayı seven canlılar olduğu ise tüm dünyaca bilinen bir şey olduğunu biliyorsun. Ha unutmadan erkek arkadaşı olan kızlara asılmaktan da çekinmeli ve araştırdığın bildiğin veya konuşmak istediğin bir kız ile yarın bir kahve içebilirsin. Ne dersin?

NOTLAR


Not: Bir bayan ile oldukça nazik ve kibar olmalısın. Bayana şiddetten ve ses tonu yüksek konuşmalardan kaçınmalı dünyanın en hassas varlıkları olduğunu bilmelisin. Kadınlara karşı şiddeti kınamalı bunu olduğunca kadınınız'a veya kız arkadaşına sevgi ile yaklaşarak göstermelisiniz. 

Not2: Kızlarda erkekler gibi konuşmak ister veya bir erkeği gözlerine kestirebilirler.

Not3: Kahve teklifine hayır diyen yalnız kız oranı %20'dir.

Not4: Konuşmaya çekindiğin kızda seninle konuşmaya çekiniyor olabilir. İlk adımı at!

Not5: Sevgilisi olmayan kızlar genellikle Grup halinde takılırlar. 

Not6: Bir kız sizinle konuşmayı sevdiyse elleri veya parmakları ile oynar ve durmadan gülümser.

Not7: Bir kız sizinle konuşmak istemiyorsa sizi dinlemez veya siz bir şeyler anlatırken başka bir şeylerle uğraşır. Fakat genellikle Erkek arkadaşım var derler.

Yorumlar