Filmleri Aratmayacak Gerçek Bir Korku Hikayesi!




Evinizin herhangi bir yerinden veya köşesinden gelen her tür gürültüyü duyduğunuzda, ilk içgüdüsü evinize giren yolda bir kedi veya sokak köpek gibi bir hayvan olur. Ve kontrol etmeye giderseniz. Fakat hiçbir şey görmüyorsanız, ancak sesleri hala duyuyorsanız, evinizde bazı hayalet ya da doğaüstü şeyler olduğundan korkarsınız.

Ama Charlotte'lu bir kadının başına gelen şey gerçekten şok ediyordu. Tavanda sesler duyuyordu ve bulduğu şey ne bir hayalet ne hayvandı. Evinde çatı katındaki bu sesleri kimin yaptığını öğrenmek için yazımıza göz atın:


Tracy Tek Bir Anne




Gizliliğini korumak için tam adını açıklamayan Tracy, 5 çocuğuyla Charlotte, Kuzey Carolina'da kalıyor. O evin tek bir annesi.


Gizemli Gürültüyü Duydu


Bir gece çocukları uyuturken tavanından gelen garip sesler duydu. İlk başta bu konuda hiçbir şey düşünmedi. Fakat sonra o sesin bir odadan diğerine, sonra da yatak odasında hareket ettiğini fark etti.

Vahşi Hayvan Olabileceğini Düşündü


Bu seslerin o bölgede oldukça yaygın olan rakun gibi bazı vahşi hayvanlardan oluşması gerektiğini düşündü. Bu seslerin neye ait olduğunu öğrenmek için oğlu ve yeğenini gönderdi.

Gerçeği Görünce Şok Oldu


Çatı katına çıktıklarında orada kamp yapan bir adam olduğunu görüp korktular. Anne, o adamın 12 yıl önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı olduğunu fark edince şok oldu.

Adam son zamanlarda hapishaneden çıkmıştı


Tracy, eski sevgilisinin ceza evinden mektup yazıp değiştiğini söylediğini söyledi. Fakat gerçekten değişmemişti. Tavanda bir delik açtığını ve orada casusluk yaptığını fark ettiler.

Ürpertici Adam Koşarak Uzaklaştı


Polis gelmeden önce ürpertici adam Tracy'nin evinden kaçtı. 


Yorumlar