Günlük Hayatımızda Ne İşe Yaradığını Bilmediğimiz 10 Ürün - Yanlış Kullandığımız Ürünler



Düzenli olarak bir şeyler kullandığımızda, bunların hepsini kullanmayı çözdüğümüzden eminidir. Bir silgi, bir soda kapağı gibi küçük şeyler. Dürüst olduğunu düşünüyoruz ve bunları kullanmanın uygun bir yolu olduğuna bizde endişeleniyoruz. Fakat Kimin umrunda? Ancak bu yazıyı okuduğunuzda, bildiklerimizin ne kadar yanlış olduğunu fark edeceksiniz! Bunlar hayatımızda kullandığımız nesnelerdir ve alternatif amaçlara sahiptirler  tahta bir kaşık bile kaynar suyun dağılmasını nasıl engellediğini öğreneceksin. Hayatın iyileşecek!


İki taraflı silgiler


Sadece renkten ibaret olduğunu düşünüyordunuz değil mi? Ama öyle değil! Mavi kısmı Mürekkep yani Dolma kalemle yazılmış yazıları silmenizi sağlar diğer taraf ise kurşun kalemle silmenizi sağlar. Bunu ilk okul dönemlerinde bilsen ne kadar iyi olurdu değil mi?


Teneke kutunun kapağı


Pipetinizi elinizle tutmayın, çünkü teneke kutu üzerindeki büyük delik pipetinizin içeri girmemesi için bir düzenektir.

Kaynayan suya engel olmak?


Tencerenizin kaynayan suyun kaynatılmasını önlemek için tek yapmanız gereken tahta kaşığınızı üstüne koymaktır. (Daha önce hiç kimse sana söylemediği için feryat etme, bu kader!) Kabarcıklar ortada yük olacağı için sağ ve sol'a taşmayacaktır.

Yazıcı kartuşunu atmayın


 Bilgisayarınız size kalan mürekkep olmadığını ve kartuşu değişmenizi bildirir. Maury Povich "Yalan söylüyor" diyor. Ekstra mil almak için yapmanız gereken yalnızca kartuşu çıkarmanız ve alttaki sıfırlama düğmesine basmanız. Ve kartuş geri geldi!

Gömleğinizde ki Arka Düğme


Bu ilmek, askıda gömleğin ön ve arka bölümünün kırışmasını önlemesi içindir.

Dolap yerini ikiye katla


Askıları ikiye katlamak için soda kapaklarını kullanın ve başka bir dolap satın almak için paranızı boşa harcamadan kendinize daha fazla malzeme asmaya özen gösterin!

Uçak penceresindeki küçük delik sizi korkutmak için orada değil


Uçarken sürecin iç ve dış basınçları uçağınızın penceresindeki küçük bir delikle düzenlenir biliyorsunuz ki, delik biraz daha büyük olmadığı sürece korkmazsınız.

Makarna kaşığında ki delikler aslında bir amaca sahiptirler


Delik sadece süzmek için değil aynı zamanda porsiyon başına porsiyon ölçmek için  kullanılır , Bu nedenle tekrar makarna yapmak zorunda kalmazsın.

Üstteki düğme deliği sadece "Tarz" değil


Üst kısımdaki yatay düğme deliği, gömleğinizin üst kısmında düğmelerini engellemek için, mesela ekstra görünebilen, profesyonelce bakmak istediğiniz zamanlar için yerleştirilmiştir!

Kotundaki o küçük cebin


Küçük cebiniz paralarınız veya çakmaklarınız için değil. Birçok çalışan işçinin onlarla birlikte çalıştığı şey olan bir cep saati koymak için yapıldı, Ancak sanırım şu lanet cep telefonunuzdan bir saate bile ihtiyacınız yok.

Yorumlar