İlk Buluşmada Mükemmel Kıyafet Seçmenin 6 Yolu - Kızlar İçin



İlk randevu için ne giyileceğine karar vermekten daha stresli bir şey yok. İlk defa bir erkek arkadaşınla dışarı çıkacağın gün tüm beynin durur. İlk randevu, kazanmak ya da sonsuza dek o kişiyi kaybetmek için bir ve tek şans. Buluşacağınız kişiden hoşlanıyorsanız, onun aklında kalıcı bir izlenim yaratmanız gerekir. Giyinme şekliniz de sizin hakkınızda çok şey söylüyor ve bu nedenle, ilk randevu için giyinirken çok bilinçli olmanız gerekiyor. İşte size takip edebileceğiniz ipuçları. Endişelenme, bu sorununa çözüm bulacağız!

Kot pantolonlardan kaçının


İlk buluşma günü o daraltıcı pantolonlardan uzak durman önemlidir. Karşıda ki kişide asla iz bırakmayacak bir tarz kot pantolondur. Konserler için giydiğiniz şeyleri giymenize gerek yok, ama biraz daha şık bir şey öneriyoruz.

Spor, düz ayakkabılardan kaçının!

Sadece ilk randevuda çok rahat olmayı denemeyin. Kadınsı yüzünü göstermek için, bir değişim için topuklu ayakkabı giymeyi deneyin. Erkekler kadının kadınsı yanını görüp topuklu ayakkabı giynen kızlara farklı açıdan bakarlar, buda şansını biraz daha arttırır.

Renklerden Kaçmayın


Kuşkusuz, siyah zariftir, ancak çok karanlık ve çok donuk kıyafetler giyersen, banel görünecektir. Renkli bir üst, kemer giymeyi deneyin veya kendinizi daha zarif görünmesi için yanında renkli bir çanta taşıyın.


Karşınızdakini Etkileyin


Karşınızda ki bir erkeği etkilemek için vücudunuzun en iyi bölümünü göstermeye çalışmayı unutma. Örneğin, güzel uzun bacaklarınız varsa, diz boyu etek takın veya göğsünüz iyi ise önünüzü biraz daha açık tutabilirsiniz. Her şeyden önce onun hayal gücüne ihtiyacı var, değil mi?

Tasarımcı markalarından kaçının


Gucci çantanız le sportifleşmeyi çok sevseniz bile, ilk randevunuz da bundan kaçının. Çünkü ileride sana bir şeyler yapmak isteyince veya bir hediye almak isteyince çekinecek ve beğenmeyeceğini düşünecektir.

Günlük Makyaj


İlk randevuda biraz rahatlayın, makyaj ve saç modelinde aşırıya kaçmayın. Bunu gündelik makyajınızı yaparak kendinizden emin olun. Artı, rahat ve şıklığı, erkeklerin daha çok sevdiği söylenir.

Yorumlar