Kadın İle Beraber Yaşarken Sık Sık Yaşanan 5 Sorun



Kadınlar tanrının en güzel yarattığı varlıklardır, onlarla yaşam mümkün olsa bile çok zordur. Her Erkek hayalinde ki kadını hayatına aldığında hiç planlamadığı şeyler ile burun buruna gelir. Kadın ve erkeğin dinamikleri uzun zamandan itibaren kademeli olarak değişiyor; Ancak sevginin özü aynı kalır.

Eğer kadınınız için şanslı iseniz o zaman onu sıkıca tutun ve gitmesine izin vermeyin. Bazen garip oldukları için kadınların ne istediğini anlamak zordur, huysuzdurlar, çocukça ve hayal edemeyeceğiniz çok şey var ... Kadın ile yüzleşeceğiniz sorunları kontrol etmenizi sağlayacağız..


Her yerde saç teli bulacaksınız


Kadınlar saçları hakkında çok bilinçli olduklarından zemini, yatağı ve hatta tuvaletinizde bile saç görmekten bıkacaksın. Fakat onlar taramaya devam edecekler.

Her Yerde İç Çamaşırı


Her yeri kapsayan iç çamaşırları ile kadınınızı her zaman tanıyacaksın.

Elbiseleriniz İçin Yer Kalmayacak


Evet! Gardroblarınızda artık size ait bir şey olmayacak .. Güzellik ürünlerinin sergilendiği bir güzellik salonu gibi görünecekler.

Oje Boyaları Sizi Çıldırtacak


Evet, en rahatsız edici nokta, tırnak boyası lekelerini havlu, yatak örtüsü ve hatta değerli kıyafetlerinizde ruj izi bulacaksınız!

Tv'nin uzaktan kumandasını paylaşmak artık bir görev!


Artık televizyon hakimiyeti onda! Spor, dizi, film ve haberleri izlemek yerine onun sevdiği şeyleri izlemek zorundasın.

Yorumlar