Ne Kadar Yaşayacaksınız? Bilek Çizgilerinin Anlamı - Kişilik Testi



Kadere inanır mısınız? Kaderimiz ya da kaderimizin ne olduğunu anlatan pek çok bilim vardır, ancak bunların hepsine inanmamızın gerçekten mümkün değil. Benzer şekilde, palmiye alanına kesinlikle güçlü bir şekilde inanamayabilirsiniz, ancak eğlenmeyi başarabiliriz. Uzun bir hayat ister misiniz? Peki ne zaman evleneceksin? Şansın var mı? Hepsi palmiye testinden çıkabilir, burada bilezik çizgilerinizle daha çok şey öğreneceksiniz. Bu sadece bir eğlence testi (FAL) olup tamamı ile eğlence içinde yapılır. Yani hiç bir gerçekliği ifade etmez kaderin önünüze çıkartabileceği şeyleri düşünmenizi sağlar. Hadi kader çizgilerimize bakalım; Aşağıya kaydır!



Not: Aşağıda çizgi sayısına ve kırılma sayısına göre bir test mevcuttur. Bileğinizde ki çizgi sayısına göre veya en çok ortaya çıkan çizgi sayınıza göre yorumlama yapmaktadır. Unutma, bunların hepsi sadece bir fikir ve gerçeklik payı var demiyoruz!

Hayatınızı hesaplayın



Bilezik çizgilerinin hayatımızın ne kadar süreceğini söylediğine inanılıyor.

İlk Çizgi


Metafizik: Bu satırların incelenmesi, ilk satırın kırılması durumunda 28-29 yıl ömürümüz olabileceğini söyleniyor. Ancak bu çizgi kalın ise, sağlıklı olacağız anlamına geliyor.

Sağlık sorunları


İlk çizgi bileğinizi kırdığınızda yalnız (Tek bir çizgi) görülür ise kavisliyse ve bir kadınsanız, jinekolojik sorunlarınız olabilir. Buna adet döngüleri eksikliği veya doğum yapamamak dahildir. Erkekler için de, üreme problemleri çıkarttığı söyleniyor.

İkinci çizgi


İkinci bir bilek hattınız varsa, hayatınız 46'ya kadar, hatta 56 yaşına kadar uzayabilir. Bu çizgilerin anlamı doğruysa, mutlu ve müreffeh olarak yaşayacaksınız.

Üçüncü Çizgi


Üçüncü bilek hattına sahip olmak 69 yıl yaşayacağınızı ve hatta bunun 84 yaşına bile çıkabileceğini gösteriyor! 

Dördüncü Çizgi



Eğer nadir olan dördüncü bir çizgi varsa, 85 yaşın üzerinde yaşayacaksınız. Şimdi bunlar acaba doğru mu? Daha uzun yaşamak ister misin? Dördüncü çizginin kırılması durumunda şöhret elde edebilirsiniz!


Yorumlar