Şimdiki Zamana Göre Komik 6 Değişim - Eski Zaman ve Şimdiki Zaman



Canlılar değişen bir süreçtedir. Her gün teknolojinin daha da geliştiğini söylemeliyiz. Dünyamızın, teknolojideki ilerlemesiyle birlikte on yıllar boyunca muazzam bir şekilde evrimleştiğimizi inkar edemiyoruz ve bu yüzden hayatımızın çok değiştiğini kabul ediyoruz. Yıllar geçtikçe her birimiz çevremizde pek çok değişikliğe şahit olduk. Çoğu çocukluk anıları kalbimizde ve beynimizde yazılı halde, bu yazı sayesinde o zamandan bu zamana neler değiştiğine bir bakalım.

Aşağıya bakın ve ne kadar değişen bir dünyada olduğumuzu anlayın;

O günlerde, McDonalds'ta yemek yemeniz heyecan vericiydi.



Geceleri uyanık kalmak bir maceraya benzerdi ama şimdi kabus.



Doğum günleri daha önce arkadaş, kek, parti, anlamına geliyordu ve bugün doğum günleri sosyal medya hesaplarınızda dilek gönderme ve alma anlamına geliyor.


Bugün her şey için teknolojiye ve bilgisayara güveniyoruz, o zamana kadar gerçek dünyada yaşıyorduk, bugün sanal dünyada yaşıyoruz.


Koşuşturmanın başlangıcı, kendi benliğinizi şekillendirme ile ilgiliydi ve bugün kendi kaderlerini alıp sosyal medyaya iliştirmekle ilgili.


O günlerde çok daha aktiftik ve plajda olmak, en sevdiğimiz sporları yapmak ve yüzmekten zevk aldık. Bugün ise çok tembeli.




Görüntüler tamamen Web Dünyası tarafından düzenlenmiştir. Alıntı yapılıp paylaşılabilir.


Yorumlar