Terör Neden Var? Terör Neyi Amaçlar ve Türkiye'de Terör Neden Bitmiyor?




Dünyada hiç bitmeyen terörün sebebi ne? Terörizm neyi amaçlar? Bunların cevaplarını sizler için araştırdık ve sonuçları birleştirdik. Terör Belasından kurtulmamız için neler yapmalı veya nası tedbirler almalıyız? Amaçladıkları ve daha fazlası ile sizlere şöyle sunduk. Terör Türkiye'de son dönemler etkisini giderek arttırdı. Bunların Başlıca sebebi Türkiye'nin geleceğini sonlandırmak olarak ta söylenebilir. Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman yenik düşmediği gibi her zorluğun üstesinden geleceğine emin olup ALLAH Türk askerinin yanın olsun diyoruz.


Terör Nedir?

Belli bir hedef gözetilerek,toplumda korku ve endişeye sebebiyet verecek şekilde ölümle sonuçlanması planlanan, kişi veya grupların silah veya başka araçlar kullanarak gerçekleştirdikleri eylemlerdir.

Neyi Amaçlar?

Terörist saldırılarda ilk amaç ölüme sebebiyet vermektir. Terörist için ilk amaç,hedef alınan kişi veya kişilerin ölmesidir. İkinci amaç, bu ölümcül saldırı neticesinde toplumsal bir korku yaratmaktır. Üçüncü amaç ise bu toplumsal korku üzerinden mesaj vermektir.


Ne Yapmalı?

Bu dönemlerde iktidar parti, muhalefet parti ayrımcılığı yapmamalı tüm suçu İktidara atmak yerine her zaman Türkiye'nin geleceğini düşünerek hareket etmeliyiz. Her zaman bir olmalı ve birlik mesajları vermeliyiz. Sosyal Paylaşım sitelerinde Bir birilerinin siyasi görüşüne laf atmamalı her zaman bir olduğumuzu tüm dünyaya yansıtmalıyız. Bu sayede Terör gruplarının Sosyal Medya üzerinden açtıkları asılsız haberlere göre hareket etmemeli daima kardeş gibi yaşamalı  ve Terörü her gün kınamalı Devletin yanında olmalıyız.


Buna da bir bak;


Yorumlar