Türk Online Mafya Oyunu ''EJDER MAFYASI'' İle Tanışın!



Günümüz teknolojisi ile binlerce Tarayıcı tabanlı, Web Tabanlı oyunlar etrafımızı sarmış durumda. Fakat bu sefer ki Oyun tamamen Türk oyunu! Yeni duyurulan oyun ilk aşamalarına rağmen harika bir arayüz ile gözlerimizi bulandırıyor da diyebiliriz. Oyun oynayarak zaman geçiren arkadaşlarımız için gerçekten muhteşem bir yapı olduğu kesin! Gelin bu gün Ejder Mafyası ile tanışalım!




EJDER MAFYASI NEDİR?


EjderMafyasi temel olarak aile savaşlarını konu alan web tabanlı, çok oyunculu bir mafya oyunudur.
Dünyaya yeni geldiğinizi düşünün. Bildiğimiz dünya falan değil. Her türlü pisliğin döndüğü, sokak serserilerinin her köşe başını tuttuğu, mafyaların şehirlere ve ülkelere hükmettiği bir dünya. Temel olarak sokak serserisi olarak belki de toy bir gaspçı başladığın bu alemde amacın mafyaların ileri gelen üyelerinden olmaktır. Bu pis dünyada hayatta kalabilmenin gereklerini yerine getirmelisin. Gerektiğinde ekonomik, gerektiğinde ise siyasi gücünü arttırarak hayatta kalmalısın. Dostluk bağlarını ihmal etmemeyi unutma küçük serseri. Bunu yaparken aslında kimseye güvenmemen gerektiğini aklından çıkarma, ya öl ya da öldür! Hayatta kal ve dünyayı kendi yasalarına göre yönet!

NEYİ AMAÇLAR?


Sonsuz eğlence! Ejder Mafyası oyuncularının eğlenmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğinden emin olabiliyoruz! Bu sayede boş zamanlarınız da zamanınız hızlı geçecek belki de stresinizi atmanız için mükemmel bir arkadaş edineceksiniz. Açıkcası Ejder Mafyası sizlere çok şey sunaca!

Ejder Mafyası Nasıl Oynanır?

Ejder Mafyası hem Bilgisayarlarda hemde Mobil Android cihazlarda oynanabilir durumda. Bilgisayardan oynamak için direk olarak Buraya Tıklayarak oyuna girebilirsiniz. Android için ise aşağıda bulunan indirme bağlantısından cihazınıza yükleyip Ejder Mafyasının tadını çıkarta bilirsiniz. İyi eğlenceler!




Ejder Mafyasına yeni başlıyorsan Buraya Tıklayarak nasıl oynandığına dair kütüphaneye gidebilirsin. Oyun hakkında her şeyin bulunduğuna emin olabilirsin.

İlk Bakış


Yorumlar